Πλιάτσικας: «Να προσέξουμε τον ΟΦΗ, είναι ποιοτική ομάδα»

22:14 | 07/12/2019

Για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και το θετικό σερί της Λαμίας μίλησε ο Πλιάτσικας

Ο έμπειρος μπακ της Λαμίας μίλησε στην κάμερα του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» για το κυριακάτικο (8/12, 15:00) ματς με τους Κρητικούς και σχολίασε την ανάγκη οι «κυανόλευκοι» να περιορίσουν τα μεσοεπιθετικά ατού των φιλοξενούμενων

Όπως τόνισε ο Έλληνας μέσος: «Είναι ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ είναι ποιοτική ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Ήταν και θέμα τύχης το ότι δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο. Αυτό βέβαια είναι ένα μάθημα για εμάς. Να προσέξουμε και να μην τους αφήσουμε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για εύκολες φάσεις», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τα θετικά αποτελέσματα μας έχουν δώσει πολύ καλή ψυχολογία και αυτό είναι βασικό. Κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση γιατί η συνέχεια και συγκεκριμένα ο Ιανουάριος είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι μέσα για Λαμία

«Κακός δαίμονας» η Λαμία

Σε ελεύθερο κανάλι ο ΟΦΗ

Παπαπαναγής: «Ομάδα με χαρακτήρα…»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.