Πορτογαλικό «εμπόδιο» για Γιακουμάκη

17:12 | 15/08/2019

Ο Καρντόσο άλλαξε… ρότα και διεμήνυσε στον 25χρονο επιθετικό ότι τον θέλει στην ΑΕΚ.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον ηρακλειώτη φορ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ανήκει στην Ένωση και οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν τον τρόπο για να τον αποκτήσουν.

Προς το παρόν δεν έχει προκύψει συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και όχι μόνο αυτό, αλλά τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Και ο λόγος είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον «Γιακούμ» πως τον υπολογίζει κανονικά για το ρόστερ.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Πορτογάλος προπονητής δεν έμοιαζε να… συγκινείται με τον παίκτη και δεν τον συμπεριελάμβανε στις επιλογές του.

Ο θηριώδης φορ, ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξε τη γνώμη του Καρντόσο, που θέλει να έχει στην ομάδα τον παίκτη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεδομένα περιπλέκει κι άλλο την κατάσταση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως το θέμα κιόλας έχει λήξει για τον ΟΦΗ.

Και αυτό γιατί στην υπόθεση θα μετρήσει σίγουρα και η στάση του ποδοσφαιριστή και το κατά πόσο ικανοποιημένος θα μείνει από τον ρόλο που θα του δώσει ο Πορτογάλος.

Μετά από μια αρκετά θετική επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, από τα μέσα της περασμένης σεζόν και μετά με τη φανέλα του Ομίλου, είναι λογικό να επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες, έτσι, είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού θα ξεκαθαρίσει αν ο Γιακουμάκης θα είναι και τη νέα σεζόν παίκτης του ηρακλειώτικου συλλόγου.  

Είναι σίγουρο πως οι πιθανότητες έχουν μειωθεί, όμως στον ΟΦΗ αναμένεται να συνεχίσουν την προσπάθεια για να καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζήτησε να δει το «Γεντί Κουλέ» ο Γουάλι

Και τώρα... τρέχει για τον αμυντικό

Δυσκολεύει του Γιακουμάκη

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.