Πώς και πώς το περίμενε ο Φερέιρα

SMS
08:09 | 13/10/2019

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέστρεψε σε αγωνιστική δράση στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Μπορεί ο Φελίπε Φερέιρα να μην αγωνίστηκε πολύ (μπήκε αλλαγή λίγο πριν το τέλος στη θέση του Ντίνα), αλλά η συμμετοχή του στο ματς του Παγκρητίου το πρωί του Σαββάτου ήταν μία ξεχωριστή στιγμή.

Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα με τους κοιλιακούς προσαγωγούς, είχε μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στο φιλικό του Μάλεμε με τον Πλατανιά.

Τις προηγούμενες μέρες επέστρεψε στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και το Σάββατο είχε την ευκαιρία, έστω για λίγο, να αγωνιστεί ξανά, κάτι που τον ανεβάζει ψυχολογικά ενόψει συνέχειας. Η αλήθεια είναι ότι έδειξε ανέτοιμος στο μικρό διάστημα που έπαιξε, αλλά είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού απουσίαζε για κάτι παραπάνω από 1 μήνα και έμεινε πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Πλέον, χρειάζεται σκληρή και εντατική δουλειά για να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα και ταυτόχρονα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα και ταλαιπωρηθεί. Η αρχή έγινε και το χαμόγελό του το Σάββατο δεν κρυβόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2

Κοιλιάρας: «Ο ΟΦΗ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Η ικανοποίηση του Ταουσιάνη και το παράπονο

Πολλά τα βλέμματα στο Παγκρήτιο

Ο Σίμος, η άμυνα και ο Ολυμπιακός

«Κλικ» από το σαββατιάτικο φιλικό Εργοτέλης-ΟΦΗ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.