ΟΦΗ - «Big 4»: Πόσα εισιτήρια «έκοψε» το Γεντί Κουλέ

08:32 | 29/01/2020

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τις λεγόμενες «Big 4» ομάδες της Ελλάδας - σε ποιο παιχνίδι ''έκοψε'' τα περισσότερα εισιτήρια

Η εικόνα στις εξέδρες του ''Γεντί Κουλέ'', στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αποτύπωνε ένα - σχεδόν γεμάτο γήπεδο.

Η κρητική ομάδα έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα και τους τέσσερις ''μεγάλους'' του Ελληνικού πρωταθλήματος, με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει τους περισσότερους φιλάθλους στις εξέδρες του γηπέδου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, απέναντι στον Ολυμπιακό ''κόπηκαν'' 5.686 εισιτήρια ενώ με αντίπαλο τον ''Δικέφαλο'' του Βορρά το ''Γεντί Κουλέ'' έκοψε 5.807, ήτοι μερικές δεκάδες περισσότερα.

Συγκεντρώνοντας τα επίσημα νούμερα του ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι στους Big 4 του Ελληνικού πρωταθλήματος, προκύπτει ο παρακάτω πίνακας:

*Aπαραίτητη υποσημείωση - για την πιο ορθή ανάγνωση - ότι οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έγιναν Τετάρτη σε αντίθεση με τους δύο ''Δικέφαλους'', που διεξήχθησαν Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΟΦΗ

ΜΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΑΕΚ ΜΕ ΠΑΟ
5.807 5.685 5.311 4.736
5.807
ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 5.685
ΜΕ ΑΕΚ 5.311
ΜΕ ΠΑΟ 4.736

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαν στο σπίτι του ο Ζοάο Βίκτορ

Εξαντλεί τις πιθανότητες για μεταγραφή

ΟΦΗ: «Το παιδί είναι πάνω από κάθε αγώνα, πάνω από κάθε νίκη»

Η «πρώτη» του Βίκτορ και οι... μασκοφόροι Σεμέντο - Σακόρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.