Πού έκαναν Πάσχα οι παίκτες του ΟΦΗ

SMS
11:17 | 29/04/2019

Μετά το Πάσχα οι «μελανόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις. Η Κρήτη Νο1 επιλογή των διακοπών τους.

Από σήμερα το απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές για τις άγιες μέρες του Πάσχα, οι «μελανόλευκοι» φορούν και πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια και στις 16:00 θα βρεθούν στο ΒΑΚ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι παίκτες πέρασαν με τις οικογένειές τους και με φίλους τις λίγες μέρες που έμειναν εκτός της ποδοσφαιρικής ρουτίνας, με τους περισσότερους να μένουν στην Κρήτη. Οπως για παράδειγμα ο Κρις Μπράουν, ο οποίος πέρασε το Πάσχα στο νησί, ενώ αργά το απόγευμα της Κυριακής εθεάθη να κάνει χαλαρή βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Μάλιστα, έγινε πολλές φορές αντιληπτός από τον κόσμο που τον χαιρετούσε εγκάρδια.

Στην Κρήτη έμεινε και ο Τάσος Παπάζογλου, παρέα με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Το Μ.Σάββατο το μεσημέρι βρέθηκαν σε κεντρικό μεζεδοπωλείο του Ηρακλείου και το βράδυ έκαναν ανάσταση στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Κι άλλοι Ελληνες ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο Ηράκλειο και πέρασαν το Πάσχα με κοντινά τους πρόσωπα, ενώ έκαναν τη βόλτα τους σε διάφορα προάστια της πόλης απολαμβάνοντας τον εξαιρετικό καιρό.

Αντίθετα, ο Χουάν Νέιρα επέλεξε τη Σαντορίνη. Μαζί με την οικογένειά του ο παίκτης του ΟΦΗ πέρασε λίγες ημέρες στο όμορφο νησί προτού πάρει το δρόμο της επιστροφής για τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Άπαντες στον Όμιλο πήραν τις απαραίτητες ανάσες πριν την τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, η οποία είναι και η πιο κρίσιμη. Ο ΟΦΗ θα παλέψει για την παραμονή στη Super League, έχοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή προβάδισμα για τα μπαράζ. Ωστόσο, θα διεκδικήσει την απευθείας παραμονή χωρίς να μπει στη διαδικασία των δύο έξτρα αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O... μισός ΟΦΗ μένει ελεύθερος

Όλα τα σενάρια για την παραμονή: Έτσι σώζεται ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ελπίζει ακόμα και με ήττα στο Περιστέρι

Το Πάσχα των διασήμων στην Κρήτη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.