O... μισός ΟΦΗ μένει ελεύθερος

09:00 | 26/04/2019

Το καλοκαίρι προμηνύεται «γεμάτο» για τον ΟΦΗ, καθώς περισσότεροι από τους μισούς παίκτες του μένουν ελεύθεροι…

Την 1η Ιουλίου 17 ποδοσφαιριστές από τους συνολικά 33 του ρόστερ ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τον Όμιλο, στοιχείο που φανερώνει ότι τη διοίκηση περιμένει πολλή δουλειά.

Το 50% και… κάτι ακόμη από το έμψυχο δυναμικό στο τέλος της τρέχουσας σεζόν δε θα έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους», κάτι που σημαίνει πως οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου θα έχουν πολλές ανοιχτές υποθέσεις.

Είτε, δηλαδή, παραμείνουν κάποιοι παίκτες, είτε αποχωρήσουν, θα χρειαστεί προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου ΟΦΗ.  Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται την ερχόμενη περίοδο.

Οι ελεύθεροι

Οι «17» που μένουν ελεύθεροι είναι οι: Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Δερμιτζάκης, Μάρκο Μιχόγεβιτς (δανεικός), Δημήτρης Κομεσίδης, Τάσος Παπάζογλου, Νίκος Κοροβέσης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (δανεικός), Μανώλης Παπαστεριανός, Μιγκέλ Μεγιάδο (δανεικός), Παύλος Κυριακίδης, Χουάν Νέιρα, Θανάσης Ντίνας, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φελίπε Σόουζα, Φερέιρα (δανεικός), Γιώργος Γιακουμάκης (δανεικός), Πάτρικ Βουό.

Σ’ αυτό το γκρουπ, φυσικά, περιλαμβάνονται και οι δανεικοί, με τις περιπτώσεις των Μεγιάδο, Φερέιρα και Γιακουμάκη να είναι ξεχωριστές, καθώς στους Λατινοαμερικανούς έχει μπει ρήτρα, ενώ με τον 25χρονο φορ υπάρχει η προοπτική να συνεχίσει, εφόσον επέλθει συμφωνία με την ΑΕΚ, αλλά και τον ηρακλειώτη επιθετικό.

Από τους υπόλοιπους, η πιο «καυτή» υπόθεση είναι αυτή του Χουάν Νέιρα, ο οποίος έχει αρκετά καλή παρουσία και σίγουρα αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για τον ΟΦΗ.

Και οι... δεσμευμένοι 

Από’ κει και πέρα, οι «16» που έχουν συμβόλαιο με τον Όμιλο είναι οι: Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Γιαννούλης, Μανώλης Μπολάκης, Κρίστοφερ Μπράουν, Βαγιεμπά Σακόρ, Ανέστης Νάστος, Άγγελος Οικονόμου, Βαγγέλης Πλευράκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Ισμαίλ Σασί, Ρικάρντο Βαζ, Αντίλ Ναμπί, Ερίκ Πέρσον, Κώστας Καλαϊτζάκης, Βασίλης Σηφάκης.   

Και, βέβαια, δε θεωρείται δεδομένο πως άπαντες θα παραμείνουν, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις ή κάποιοι ποδοσφαιριστές να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. 

* Τα στοιχεία για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είναι από το transfermarkt.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο κρίσιμο καλοκαίρι του... νέου ΟΦΗ

Προπόνηση και ευχές στον ΟΦΗ

Ο Ζαγοράκης και ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει δύο λόγους να αισιοδοξεί  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.