Προ των πυλών της Πόρτο βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο

15:05 | 12/11/2021

Σύμφωνα με το σημερινό (12/11) πρωτοσέλιδο της «Record»

Δίνουν και… παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ρούμπεν Σεμέδο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και να επιστρέφει σε ομάδα της πατρίδας του τον Ιανουάριο. Ο Πορτογάλος στόπερ που έχει τεθεί εκτός ομάδας εδώ και αρκετό καιρό, ενώ έχει δικαστικές εκκρεμότητες, παρουσιάζεται μία… ανάσα από την Πόρτο σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

«Ο Σεμέδο θα γίνει δράκος, Ο παίκτης έδωσε ήδη τον λόγο του για τον Ιανουάριο, Δάνειο με ρήτρα αγορά το σενάριο που ευχαριστεί περισσότερο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο της Record.

Ολυμπιακός και Πόρτο παρουσιάζονται να τα έχουν βρει σε όλα για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, ενώ αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» συζητούσαν μόνο για άμεση πώλησή του και μένει να φανεί αν το ρεπορτάζ θα βγει αληθινό, αφού δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από επίσημα χείλη μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» και για ενίσχυση τον χειμώνα. Ενδεχόμενη αποχώρηση του Σεμέδο ίσως φέρει στο προσκήνιο και θέμα στόπερ, αφού οι Πειραιώτες θα μείνουν με Μπα, Σισέ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μάρκοβιτς μόνο, αλλά προς το παρόν «τσεκάρουν» παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τους Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι και Φρέντρικ Μπιόρκαν, που είχαν απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι σύντομα θα είναι ελεύθεροι από Ρίβερ Πλέιτ και Μπόντο Γκλιμτ αντίστοιχα.

Να καλυφθεί η ανάγκη εκ των έσω φαντάζει απίστευτο. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του, ο Καρμπόβνικ έχει προβλήματα τραυματισμών, ο Αποστολόπουλος από την Β’ ομάδα θεωρείται ακόμα άπειρος στα 19 του χρόνια, ενώ ο Κούτρης δεν φαίνεται να πείθει τον Μαρτίνς, όντας παραγκωνισμένος στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.