Προσέχουν για να έχουν με Ναμπί

21:03 | 13/10/2020

Ο ύπουλος τραυματισμός του Ναμπί και η σωστή διαχείριση για να μην τον στερηθεί ο ΟΦΗ

Μέσα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ ήρθε να προστεθεί και αυτό του Αντίλ Ναμπί. Ο Άγγλος μέσος, πάνω που είχε βρει τη φόρμα του και ανέβαινε διαρκώς, ταλαιπωρείται από ίνωση στον προσαγωγό που προέρχεται από παλαιότερο τραυματισμό.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερο και είναι από τους λεγόμενους ύπουλους τραυματισμούς που χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μην υπάρχει υποτροπή και μεγαλύτερο διάστημα απουσίας.

Η ατυχία για τον Ναμπί είναι μεγάλη, αφού πάνω που θύμιζε τον καλό του εαυτό και είχε αφήσει πίσω του ό,τι τον απασχολούσε, όντας από τους πολύτιμους παίκτες του ΟΦΗ, ήρθε το συγκεκριμένο πρόβλημα που φέρνει αγωνία.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά, όπως και αυτή του Σολίς που υποφέρει από αιμάτωμα στον δικέφαλο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα δεν είναι μόνο αν ο Ναμπί θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά να γίνει σωστή αποθεραπεία και διαχείριση για να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Και ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει για μεγάλο διάστημα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Άγγλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόβλημα με Ναμπί, «νοκοσομείο» ο ΟΦΗ ενόψει Παναθηναϊκού

Οι νέες συνθήκες «δείχνουν» ένα διαφορετικό ντέρμπι


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.