Πρόταση για... ανεξαρτητοποίηση του τμήματος μπάσκετ!

Mπασκετ

To Capitano.gr αποκαλύπτει την ιστορική απόφαση του ''Ηράκλειο ΟΑΑ'' για την επόμενη ημέρα στο μπασκετικό τμήμα

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της νεότερης ιστορίας του, βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ του ''Ηράκλειο''. Παρ ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Β' Εθνική εδώ και περίπου... δύο μήνες, ουδείς γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου. Αλλεπάλληλες συναντήσεις, αρκετά ρεπορτάζ και η αγωνία παραμένει στα ύψη....

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και η τελευταία συνάντηση την Τετάρτη (13/07) στα γραφεία της Μποφώρ. Πέρα από την μη εξασφάλιση των οικονομικών πόρων για την επόμενη σεζόν, στον Όμιλο αναζητούν εδώ και καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα βγουν μπροστά και θα αναλάβουν τα ηνία του τμήματος.

Με τον χρόνο να ''κυλάει'' εις βάρος του σωματείου γενικότερα, και τις όποιες προσπάθειες να πέφτουν στο... κενό, στον Όμιλο προχώρησαν σε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ, αναμφισβήτητα, απόφαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ'' , αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθεί το τμήμα μπάσκετ από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ. H απόφαση πάρθηκε και οι προσκλήσεις στάλθηκαν προς διοικητικούς παράγοντες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα, προς ανθρώπους που βρίσκονται ή βρέθηκαν κοντά στο τμήμα, με στόχο να βγουν μπροστά και ο Όμιλος θα διαχωριστεί ταμειακά αλλά και αγωνιστικά από το τμήμα μπάσκετ! Θυμίζουμε ότι τμήμα μπάσκετ, μαζί με αυτό του τένις, του πινγκ πονγκ, κ.α αποτελούν το ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ Όμιλο Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών'' (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ).

Η πρόταση δεν αφορά μόνο το ανδρικό τμήμα αλλά συμπεριλαμβάνει και τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου. ''Βγείτε μπροστά και θα ανεξαρτητοποιήσουμε το μπάσκετ...''  είναι το... σύνθημα του Δ.Σ, κάτι που αποτελεί και την τελευταία προσπάθεια από μέρους του Ομίλου με στόχο να βρεθεί κάποια λύση. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν η πρόταση δεν βρει αποδέκτες και δεν υπάρξει... ανεξαρτητοποίηση, τότε η ομάδα θα οδηγηθεί ολοταχώς προς το τοπικό. Την επόμενη εβδομάδα οι σημαντικές εξελίξεις.

*Στην φωτογραφία αριστερά ο Μιχάλης Δελάκης (πρόεδρος του Ομίλου), δεξιά ο Θανάσης Καλατζής (πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ)

*Πηγή φωτογραφίας: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.