Σαββίδης σε Μαρινάκη: «Μας έλεγες να μην κλαίμε και τώρα κλαις εσύ!»

23:39 | 22/01/2020

Ο Ιβαν Σαββίδης ήταν αποφασιστικός στη συνάντηση των Big 4 και δεν άφησε να αμφισβητηθεί σε κανένα σημείο το δίκιο και η δυναμική του ΠΑΟΚ.

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης… έβγαλε λόγο, διαβάζοντας από χαρτί, δείγμα του εκνευρισμού του ενώ οι άλλοι πήγαν για να κάνουν έναν ειλικρινή διάλογο», αναφέρουν κύκλοι του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης αντιμετώπισε απαξιωτικά τις αναφορές του Μαρινάκη σε ΠΑΟΚ-Ξάνθη, αντιπροτείνοντας να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι έχουν ανταλλαγές δανεικών ή υπέρογκες αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών.

Είπε επίσης «τόσα χρόνια ακούγαμε Μαρινάκη- Σάββα να μας λένε μην κλαίτε και επενδύστε, τώρα αυτοί κλαίνε. Οπότε τους συμβουλεύουμε να επενδύσουν».

Οι Μελισσανίδης-Αλαφούζος υποστήριξαν μεν πως γίνονται κάποια λάθη, δε συμμερίστηκαν, όμως, τις κραυγές του Μαρινάκη για τη διαιτησία, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι της Τούμπας. Ο Αλαφουζος είπε πως παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, έχουν γίνει σοβαρά βήματα και τα πράγματα είναι σαφώς βελτιωμένα.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρινάκης: «Γιατί είναι εδώ ο κ. Σαββίδης; Η γυναίκα του έπρεπε να είναι»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.