Σαρδινέρο, σκόρερ υπεράνω πάσης υποψίας...

Απόψεις

O «αθόρυβος» Ισπανός κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα για τον ΟΦΗ.

Ήταν η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ομίλου και η αλήθεια είναι πως είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού τα νούμερα του στην Κύπρο, σε ΑΕΛ και Απόλλωνα, ήταν ικανοποιητικά.

O 30χρονος μεσοεπιθετικός «συστήθηκε» στους φίλους των «ασπρόμαυρων» μέσα από τα φιλικά ματς της προετοιμασίας και δεν αποτελεί υπερβολή πως τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα. Είναι γεγονός πως με την πρώτη ματιά δε σου… γεμίζει το μάτι.

Ο κόσμος θέλει από τα εξτρέμ του ντρίμπλες, θέαμα και ουσία βεβαίως-βεβαίως. Και ο Μαδριλένος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι το απρόβλεπτο με την μπάλα στα πόδια, ούτε θα περάσει όλη την άμυνα για να σκοράρει.

Από ουσία, όμως, άλλο τίποτα. Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Στα «φτερά» της επίθεσης έμοιαζε να χάνεται, ωστόσο όταν ο Σίμος είχε την έμπνευση να τον περάσει στην κορυφή, ο Σαρδινέρο έδειξε ένα διαφορετικό-πολύ καλύτερο-αγωνιστικά «πρόσωπο» και έχει ήδη 4 γκολ στη Super League 1.

Δεν είναι, φυσικά, το φορ που θα πάει στις επαφές και θα κερδίσει «μάχες», αλλά αυτό την παραμικρή σημασία έχει.

Κινείται με απίστευτο τρόπο ανάμεσα στις γραμμές άμυνας του αντιπάλου και έχει την ικανότητα να ξεμαρκάρεται με μεγάλη ευκολία.

Δεν είναι τρομερά γρήγορος, ούτε δυνατός, ωστόσο χωρίς την μπάλα κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει πάντα καίριες τοποθετήσεις.

Μπορεί, επίσης, ν’ αποφύγει με… συνέπεια τον αμυντικό που τον επιτηρεί σε κλειστούς χώρους, ενώ διαθέτει και αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση.

Βάσει των όσων έχει παρουσιάσει, πάντως, το μεγάλο του χάρισμα είναι τα φανταστικά τελειώματα του. Όταν βρεθεί απέναντι από το τέρμα ξέρει πως να εκτελέσει, στοιχείο που τον κάνει υπερπολύτιμο για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντε Γκουζμάν: Ο ΟΦΗ θέλει τον... Ολλανδό του

Άποψη: Ο κανονικός ΟΦΗ «δεν τους βλέπει»!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Σολίς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.