Σε αναμονή ο ΟΦΗ: Τεστ κορωνοϊου στην αποστολή - τα τελευταία δεδομένα

13:07 | 22/01/2021

Δεν έχει τεθεί θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό - σε tests covid θα υποβληθούν οι παίκτες του ΟΦΗ

Παραμένει η αγωνία στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, έπειτα από το θέμα που προέκυψε με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής που κατανάλωσαν χυμό πορτοκάλι και αντιμετωπίζουν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Θυμίζουμε ότι 10 μέλη της αποστολής βρέθηκαν με συμπτώματα δηλητηρίασης, και εκτός από τον Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βόλου, τα ίδια συμπτώματα έχουν επίσης οι Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές και από την υπόλοιπη αποστολή οι: Παπαπαναγής, Πρίτσας, Αναγνωστόπουλος.

Όλα τα παραπάνω, λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (Σάββατο), ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά (τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι στιγμής.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υγεία του Βαγγέλη Λάππα δεν έχει βελτιωθεί, ενώ κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές σε καλύτερη μοίρα, άλλοι παραμένουν στην ίδια - προβληματική - κατάσταση. Αδυναμία, ζαλάδες και υπνηλία, είναι τα τρία χαρακτηριστικά της πιθανόν δηλητηρίασης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πριν την προπόνηση (15.00), όπου θα προκύψει και η αποστολή, ίσως υπάρξουν νεότερα. Επίσης, όλη η αποστολή θα υποβληθεί σε test covid ώστε να εξαντληθεί κάθε ενδεχόμενο θετικού κρούσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καστάνιος: Ένας «ταξιδευτής» πολυτελείας για τον ΟΦΗ

Νοσοκομείο ο ΟΦΗ - 7 παίκτες με συμπτώματα δηλητηρίασης!

Ο χυμός, τα συμπτώματα και η ανησυχία

«Κάτι δεν πάει καλά στον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.