Σε Περιφέρεια και Λότζια ο Μπούσης

11:36 | 19/10/2018

Συναντήσεις με Σταύρο Αρναουτάκη και Βασίλη Λαμπρινό είχε ο Μιχάλης Μπούσης.

Συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό είχε το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Μπούσης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ο κ. Μπούσης και οι συνεργάτες του έχουν το όραμα και την ικανότητες να  εκμεταλλευτούν την τεράστια  δυναμική  του ΟΦΗ και να τον ανεβάσουν εκ νέου στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία του, αυτό του μόνιμου πρωταγωνιστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο ευχόμαστε όλοι.

Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι ούτε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ούτε στη συζήτηση μας, ο κ. Μπούσης και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν, αναλώθηκαν σε μεγάλα λόγια και εύκολες υποσχέσεις.  Αυτό είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της προσπάθειάς τους, την οποία εμείς ως Δήμος Ηρακλείου θα στηρίξουμε, πάντα, βέβαια, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».

Οπως είναι ήδη γνωστό, το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχει προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν, προκειμένου να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του.

Ο χαρακτήρας τους θα είναι ενημερωτικός, καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει ν’ αναλύσει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα της ομάδας και φυσικά επιθυμεί να υπάρξει στήριξη της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Μαζί με τον Μπούση είναι οι Αντζελο Παλυβός, Ηλίας Πουρσανίδης και Γιώργος Σαμαράς.

dddddd.jpg#asset:44323

mpoushs.jpg#asset:44325

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.