Σεμέντο: Θέλει να τον κρατήσει και το παλεύει

ΟΦΗ

Ο «καυτός» μήνας Αύγουστος για την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο και η δεδομένη επιθυμία του ΟΦΗ να τον κρατήσει

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο Γιάννης Σαμαράς επί της ουσίας επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε και τονίζαμε για τον Λισάντρο Σεμέντο. Ότι είναι ένα «μίνι σίριαλ» το οποίο αναμένεται να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά στις αρχές Αυγούστου. Κάτι που τόνισε και ο διευθυντής Ποδοσφαίρου.

Το δεδομένο είναι ότι στον Όμιλο θέλουν να κρατήσουν τον Σεμέντο, αλλά το θέμα είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό. Με επέκταση του δανεισμού του ή με αγορά του παίκτη σε μία τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που είχε ορίσει η Φορτούνα Σιτάρντ;

Πάντως, το γεγονός ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα με τον Πορτογάλο εξτρέμ αφήνει χαραμάδα αισιοδοξίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα μείνει στον ΟΦΗ αλλά ούτε ότι αποτελεί παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι η κρητική ομάδα συνεχίζει να το παλεύει και να τον διατηρήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί κάτι άλλο που τόνισε, επί του θέματος, ο κ.Σαμαράς. Ο ΟΦΗ είναι ήδη έτοιμος σε ό,τι αφορά τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Σεμέντο δεν παραμείνει. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού στον Όμιλο κινούνται πάντα βάσει προγραμματισμού και είναι πανέτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού αν το θέμα Σεμέντο «ναυαγήσει» τότε οι επικεφαλής θα «βάλουν μπρος» για τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η λάμψη του Σακόρ

«Κλείδωσε» η… επιστροφή του ΟΦΗ

Κεφάλαιο μεταγραφές: Αυτοί που θα έρθουν και αυτοί που θα φύγουν

Αποκαλύψεις Σαμαρά: Μεταγραφές, Ευρώπη και Σίμος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.