Σήμερα κρίνονται όλα

ΟΦΗ

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και μένει να δούμε αν ο ΟΦΗ θα προβεί, την ύστατη στιγμή, σε ακόμα μία μεταγραφή.

Τελευταία μέρα των μεταγραφών η σημερινή, με την αγωνία όσον αφορά στον ΟΦΗ να επικεντρώνεται για το αν τελικά θα κάνει την τελευταία του κίνηση μετά τους Ζοάο Βίκτορ και Βαφέα.

Οπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά ουδείς γνωρίζει αν τελικά οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Όμιλο θα προχωρήσουν έστω την ύστατη στιγμή ή αν θα... μετατεθούν για το προσεχές καλοκαίρι. Εξάλλου, όταν ανοίγεις ένα δίαυλο επικοινωνίας για κάποιον ποδοσφαιριστή, αυτός παραμένει ανοιχτός και για το άμεσο μέλλον αν η περίπτωση δεν προχωρήσει τώρα.

Οι άνθρωποι του Ομίλου δεν έχουν παρατήσει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας του Γιώργου Σίμου, ωστόσο με τον χρόνο πλέον να πιέζει αφόρητα, τα περιθώρια είναι αλήθεια ότι έχουν στενέψει.

Όπως έχουμε γράψει, στον ΟΦΗ επικεντρώνεται στο αμυντικό κομμάτι και δη σε κεντρικό αμυντικό, αλλά όσο περνάει ο χρόνος και πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τόσο μεγαλώνει η αγωνία.

Από’ κει και πέρα, δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή και σε άλλη θέση, πέρα απ’ αυτής στα μετόπισθεν. Η λογική λέει πως ο ΟΦΗ κοιτάζει μεσοεπιθετικά, οπότε και το συγκεκριμένο κομμάτι έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Αν, τώρα, η ομάδα του Ηρακλείου δεν προλάβει να «κλείσει» παίκτη, στη συνέχεια θα έχει ως επιλογή την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μέχρι περίπου τα μέσα του Φεβρουαρίου θα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφή.

Επί της ουσίας, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο ΟΦΗ θέλει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Θέλει, δηλαδή, έναν... Ζοάο Βίκτορ για την άμυνα και αν δεν καταφέρει να το επιτύχει τότε θα μείνει με αυτούς που απέκτησε. Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει κι άλλη μεταγραφή για να λέει ότι έκανε.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ ξέρει να κρατά ως «επτασφράγιστο μυστικό» τις μεταγραφικές του κινήσεις και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από την εποχή Μπούση και έπειτα δεν έχει διαρρεύσει ποτέ κάποιο όνομα προτού επιβεβαιωθεί από την πλευρά της ομάδας. Το επίσης σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ θέλει αμυντικό -πέραν του Βαφέρα- που θα είναι έτοιμος να μπει κατευθείαν στα «βαθιά». Ο χρόνος, όμως, κυλάει προς το φινάλε και η κλεψύδρα τελειώνει. Οπότε... ες σήμερον τα σπουδαία. Ίδωμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίμος: «Έχουμε χάσει το νόημα του ποδοσφαίρου»

Ανατροπή με Μαρινάκη-Κοροβέση λόγω... ΕΠΟ

Με Μπούση στο Γεντί Κουλέ

«Μάχη» για τον στόπερ

«Μιχάλη, είμαστε περήφανοι για σένα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.