Σκέψεις για παράταση του «λουκέτου» στα γυμναστήρια!

10:10 | 10/05/2020

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα γυμναστήρια και τον Ιούνιο, λόγω του κορωνοϊού - τι είπε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης

Οι επαγγελματίες του χώρου, έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open TV, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει το λουκέτο στα γυμναστήρια και κατά τον Ιούνιο.

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, και τονίζουν πως έχουν ανοίξει κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής όπου ο πελάτης έρχεται σε άμεση επαφή με τον ειδικό αλλά οι δικοί τους χώροι παραμένουν κλειστοί.

Ένα από τα «αγκάθια» για τα γυμναστήρια είναι και τα κλιματιστικά, για τα οποία δεν έχουν αποφανθεί ακόμα οι υγειονομικές Αρχές.

Έτσι, σύμφωνα με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, η παράταση του λουκέτου είναι πιθανή και παράλληλα σημείωσε πως το υπουργείο θα ήθελε να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις, ωστόσο συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι εκτιμούν πως τα γυμναστήρια είναι χώροι, όπου μπορεί ευκολότερα να μεταδοθεί η νόσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γυμναστήρια και αθλητικοί χώροι: Πότε ανοίγουν και τι θα ισχύει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.