Σκέψεις στον ΟΦΗ και για δεύτερο φορ

ΟΦΗ

Η αποχώρηση Ντουρμισάι δεν αποκλείεται να φέρει νέα μεταγραφικά δεδομένα για την επίθεση.

Η αποχώρηση του Φιορίν Ντουρμισάι με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Λευκωσίας δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα όσον αφορά στο πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ μεταγραφικά στην επίθεση.

Με τον Μοσκέρα να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Γενάρη, ο ΟΦΗ ρίχνει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού και δεν αποκλείεται να πάει για δύο ενισχύσεις στην επίθεση. Η μία ήταν δεδομένη -και προχωρημένη- ωστόσο μετά την αποχώρηση του Ντουρμισάι είναι πιθανό να ψαχτούν και για δεύτερο φορ ώστε να καλυφθεί το κενό.

Επί της ουσίας ο ΟΦΗ έχει μείνει με μοναδικό επιθετικό τον Γκερέρο, ο οποίος ακούει τις «Σειρήνες» από Κύπρο μεριά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι (μη ξεχνάτε πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να συζητάει με όποια ομάδα θέλει). Ο ΟΦΗ έχει δεδομένα σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση και άμεσα πρέπει να προχωρήσει η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ωστόσο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ας κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού το ενδεχόμενο να πάει και για δεύτερο φορ.

Βέβαια, το θέμα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να έρθει πρώτα ο ένας και να μπει άμεσα στην ομάδα για να τη βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό είναι που «καίει» τον Όμιλο τώρα, να πάρει τον στράικερ που θα βάλει τέλος στο πρόβλημα των γκολ και θα δώσει «ανάσες» στην Κρητική ομάδα. Ας έρθει, λοιπόν, ο πρώτος και μετά βλέπουμε για τον δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φεύγει δανεικός ο Ντουρμισάι

Γιατί επιλέχθηκε η λύση δανεισμού του Ντουρμισάι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.