Σκόνδρας: «Μας αδικεί το σκορ»

08:21 | 08/01/2021

Tη δική του άποψη για το σημερινό παιχνίδι εξέφρασε μετά το τέλος του ο αρχηγός σήμερα της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας στη Nova.

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τη Λαμία, αλλά σύμφωνα με τον Γιάννη Σκόνδρα η ομάδα της Φθιώτιδας αδικείται από το αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως τόνισε ήταν επιλογή στην αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του να παίξει κλειστά για να μην δεχθεί γκολ, κάτι που δεν κατάφεραν.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά όμως δυστυχώς ατυχήσαμε να δεχθούμε ένα γκολ από πέναλτι. Ανεβήκαμε στη συνέχεια ψηλά για να πιέσουμε και να φτάσουμε στην ισοφάριση όμως δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε και τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα έχει ανακτήσει την ψυχολογία της, νομίζω φαίνεται αυτό.

Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Όπως ήρθε το ματς στο τέλος μας αφήνει αδικημένους. Μπορεί να φαίνεται το 2-0 αλλά μας αδικεί. Κοιτάμε μπροστά και το ματς με την ΑΕΚ».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τις φάσεις. Επιλέξαμε να παίξουμε κλειστά στην αρχή για να μη δεχθούμε γκολ, ατυχήσαμε, ανεβήκαμε, είχαμε τις φάσεις μας, δεν έγιναν γκολ. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί σε λίγες ημέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία 2-0

Τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ

Ο Παπαπαναγής απάντησε γιατί δεν παίζει ο Σολίς

Το είχαν ανάγκη και το πανηγύρισαν

Γρηγορίου: «Μέχρι το 1-0 δεν απειληθήκαμε από τον ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.