Snakes: «Καμία συνεννόηση με την ΠΑΕ, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες»!

22:53 | 24/02/2021

Οι οργανωμένοι απάντησαν στη θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με την παρουσία τους στην προπόνηση

Θυμίζουμε ότι στην προπόνηση της Τετάρτης στο Παγκρήτιο περισσότεροι από 100 οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν εκεί και μίλησαν σε ποδοσφαιριστές και Σίμο. Οι οπαδοί τους τα έψαλλαν για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας και ζήτησαν επιτακτικά να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να εξασφαλίσουν τη σωτηρία.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ τόνισε ότι για την παρουσία είχε προηγηθεί συνεννόηση των δύο πλευρών κάτι που έφερε την οργισμένη απάντηση των οργανωμένων: «Η σημερινή δυναμική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χωρίς να έρθουμε σε καμία συνεννόηση με τη ΠΑΕ Ο.Φ.Η και κανέναν, εξ ου και οι κλειδωμένες πόρτες!!!», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «Snakes» με μήνυμά τους το βράδυ της Τετάρτης.

Οι οργανωμένοι φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το πώς ακριβώς παρουσιάστηκαν στην προπόνηση, διαψεύδοντας την ΠΑΕ ΟΦΗ. Επί της ουσίας δηλαδή οι οργανωμένοι τόνισαν ότι για το «ντου» δεν υπήρξε πρώτα συνεννόηση με τους επικεφαλής της ομάδας.

Το θέμα, βέβαια, είναι η παρουσία τους να πιάσει τόπο και να αποτελέσει «καμπανάκι» για τη δύσκολη συνέχεια. Το προσεχές ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα είναι «τελικός» και είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη για νίκη για να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήφορος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα «κάγκελα» ο κόσμος του ΟΦΗ!

Ατυχία με Καστάνιος!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.