Σώμα και ψυχή για την παραμονή

09:02 | 14/05/2019

Η περίοδος αβεβαιότητας έληξε και ο ΟΦΗ φουλάρει για τις «μάχες» σωτηρίας απέναντι στον Πλατανιά…

Το «μπάχαλο» που επικράτησε -ευτυχώς όχι για πολύ- με τις ανοιχτές υποθέσεις σε Super League και Football League (κυρίως) είναι αλήθεια πως είχε προκαλέσει έναν προβληματισμό στις τάξεις του Ομίλου.

Η απουσία χειροπιαστών δεδομένων ως προς τους «τελικούς» παραμονής έφερναν ανησυχία και ερωτηματικά. Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου, μάλιστα, αποφάσισαν ν’ ασκήσουν πίεση προς όλους τους αρμόδιους, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Και η προσπάθεια τους ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς την Δευτέρα (13/05) η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και πλέον το συγκρότημα του Χάιμε Βέρα ξέρει σίγουρα πως θ’ αντιμετωπίσει στα μπαράζ τον Πλατανιά.

Μέσα στις επόμενες ώρες, μάλιστα, θα γίνει η κλήρωση και ο ορισμός των δύο ματς, με τη λογική να λέει ότι η… δράση αρχίζει την Κυριακή (19/05).

Στον ΟΦΗ, έτσι, είναι βέβαιο πως πλέον έχουν σώμα και μυαλό απόλυτα… αφοσιωμένα στις αναμετρήσεις κόντρα στο χανιώτικο σύνολο. Υπάρχει πλήρης στοχοπροσήλωση στη σωτηρία για να κλείσει ιδανικά η σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» φυσικά και δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή να δουλεύουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση, ωστόσο είναι αλήθεια πως το κλίμα του προηγούμενου διαστήματος με το «θολό» τοπίο, «εγκυμονούσε» κινδύνους αποπροσανατολισμού και ενδεχομένως ακούσιας χαλάρωσης.

Τα πάντα, όμως, έχουν μπει πια σε μια σειρά και η αντίστροφή μέτρηση για το τελευταίο και σπουδαιότερο «κεφάλαιο» της τρέχουσας χρονιάς έχει αρχίσει.

Και στον ΟΦΗ «καίγονται» για να πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο στόχο τους. Ο Όμιλος στάθηκε όρθιος, νίκησε τα προγνωστικά και τις προβλέψεις που τον ήθελαν… τελειωμένο και απέναντι στον Πλατανιά επιθυμεί… σφόδρα να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Η σωτηρία στη Super League θ’ αποτελέσει το επιστέγασμα της σπουδαίας «αντεπίθεσης» των τελευταίων μηνών. Και στο ιστορικό σωματείο δε θέλουν ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και τυπικά με Πλατανιά ο ΟΦΗ

Απέδωσαν «καρπούς» οι πιέσεις του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πιέζει για τα μπαράζ!

Η μπηχτή του ΠΑΣ σε ΟΦΗ και Τσίπρα

Πλατανιάς: «Προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ραντεβού»

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης των επαγγελματικών κατηγορίων

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.