Σπουδαία η Αναγέννηση, στο Αρκαλοχώρι θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή!

21:43 | 11/06/2022

Στο κατάμεστο ''Μελίνα Μερκούρη'' του Ρεθύμνου, η ομάδα του Αρκαλοχωρίου επικράτησε με 48-41 και έστειλε τους τελικούς της ΕΚΑΣΚ σε 3ο ματς

Ήταν ένα ματς ''do or die'' για την Αναγέννηση, η οποία μετά την ήττα στο πρώτο ματς είχε στόχο μόνο τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανή για τον τίτλο. Από την άλλη, οι φίλοι του Ρεθύμνου γέμισαν το γήπεδο με κίνητρο την στέψη και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο τελικός ήταν για γερά νεύρα όπως αναμενόταν, χαμηλό σκορ και τελικά χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι με 48-41. Από την αρχή μέχρι και το τέλος η ομάδα του Παπαδάκη με πρωταγωνιστή τον Μαραγκάκη, είχε το προβάδισμα σε όλο το ματς. Πλέον όλα θα κριθούν την Τετάρτη (15/06) στο Αρκαλοχώρι.

Διαιτητές: Μαλαμάς – Χριστινάκης – Σκανδαλάκης

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 20-24, 31-32, 41-48

Ρέθυμνο Cretan Kings – Αναγέννηση

Ρέθυμνο Cretan Kings (Μητρόπουλος – Νταλιάνης): Στέβοβιτς 8, Κούμουλος 10(2), Ασουμανάκης, Μαραυγάκης 6, Κωνσταντινίδης, Τσαρουχάς, Πεδιαδίτης, Ζουμπουλάκης 11, Τσιάτσιος 6, Μπιτζέκου, Φωτάκης, Τσαχάκης.
Αναγέννηση (Παπαδάκης – Μαραγκάκης): Χαρωνίτης 3(1), Κριθινάκης 2, Κολοκοτρώνης, Σάντια, Καλογεράκης 11(1), Κοκοσάλης, Μαραγκάκης 12(2), Μορφιαδάκης, Κολαρετάκης 9, Σπυριδάκης 7, Αλετράς 4, Αποστολάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.