Στα ανταλλάγματα για Ναμπί ο Μανδάς

ΟΦΗ

Ο νεαρός τερματοφύλακας κατεβαίνει Ηράκλειο στο πλαίσιο της συμφωνίας για την πώληση του Αντίλ Ναμπί

Όπως γράψαμε νωρίτερα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι για την πώληση του Ναμπί στον Ατρόμητο η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, από την Αθήνα ο Ατρόμητος θα δώσει, εκτός απροόπτου, στον Όμιλο και τον Χρήστο Μανδά.

Το deal αφορά την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα από τώρα και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία Ναμπί-Ατρόμητου θα κατέβει στην Κρήτη για να ενσωματωθεί με τον ΟΦΗ.

Ο 20χρονος (γεννημένος 17 Σεπτεμβρίου 2001 στον Κορυδαλλό) γκολκίπερ, με συμμετοχές στις Under ομάδες της Εθνικής, ξεκίνησε από την ομάδα νέων του Ατρομήτου και πριν από τέσσερα χρόνια οι «κυανόλευκοι» του έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων και ο ΟΦΗ μέσω του deal καταφέρνει να τον κάνει δικό του επενδύοντας στο μέλλον!

Στον Ατρόμητο δεν πίστεψαν ποτέ το «πρότζεκτ Μανδάς» και δεν του έδωσαν ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μανδάς είναι το τρίτο πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Ατρομήτου με βάση την χρηματιστηριακή αξία, η οποία σύμφωνα με το «transfermarkt» φτάνει τις 800.000 ευρώ! Για τον ΟΦΗ η περίπτωση αυτή είναι ιδανική, αφού θέλει να επενδύει στο ταλέντο και το ελληνικό στοιχείο. Για τον Έλληνα γκολκίπερ ο ΟΦΗ είναι ιδανική περίπτωση από τη στιγμή που ήθελε αλλαγή περιβάλλοντος και να πάει κάπου που θα τον πιστέψουν.

kartela.jpg#asset:366656


Με την προσθήκη Μανδά στο ρόστερ γεννούνται ερωτηματικά για το σύνολο των γκολκίπερ του ΟΦΗ -πλην φυσικά του Επασί- ενόψει καλοκαιριού. Ο ΟΦΗ εκτός του Καμερουνέζου, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος και βασική επιλογή του Νιόπλια, έχει Βάτερμαν, Σωτηρίου και Σηφάκη. Και σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Μανδάς. Όπερ σημαίνει πως πρέπει να αδειάσουν θέσεις. Αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Οψόμεθα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.