Στο... δρόμο για Ηράκλειο ο Εργοτέλης

12:33 | 04/09/2019

Η κρητική ομάδα επιστρέφει στη βάση της σήμερα το μεσημέρι (3μ.μ)

Η παραμονή του Εργοτέλη στην Αίγυπτο ολοκληρώθηκε. Η κρητική ομάδα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης από Αίγυπτο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα, στην αναμονή για την πτήση προς Ηράκλειο. Εκεί, οι ''κιτρινόμαυροι'' έμειναν για 8 ημέρες, έδωσαν τρία φιλικά παιχνίδια ενώ υπήρξαν δοκιμές σε συστήματα και σε ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι ηττήθηκαν με 2-1 από την Wadi Degla, έμειναν στο 0-0 με την Suez ενώ χθες το βράδυ επικράτησαν με 2-1 της Semad Elsuez.

Όπως είναι φυσιολογικό, η παραμονή της ομάδας εκεί επισκιάστηκε από την ξαφνική φυγή του Νικόδημου Παπαβασιλείου, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα, μαζί με τον βοηθό του Αντώνη Αντωνίου.

Μάλιστα, κατά την διαμονή της στην Αίγυπτο, συγκεκριμένα έπειτα από το φιλικό με την Σουέζ, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Εργοτέλης, Ναντίμ Σαμί βρέθηκε στα αποδυτήρια, ευχήθηκε σε όλους μια καλή αγωνιστική σεζόν υποσχέθηκε περισσότερες παρουσίες της οικογένειας στα φετινά παιχνίδια του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Έτσι, σήμερα ο Εργοτέλης επιστρέφει στο Ηράκλειο με τους παίκτες να έχουν την πρώτη τους επαφή με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ταουσιάνη. Ο νέος κόουτς της ομάδας θα παρουσιαστεί αύριο (Πέμπτη) στις 11.00 στο Παγκρήτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σχόλιο του Γιάννη Χαμαλάκη: O Ταουσιάνης άργησε τρεις μήνες

Στον Εργοτέλη ο Ταουσιάνης!

Νικηφόρο «αντίο» για τον Εργοτέλη

Το «διαζύγιο» και... ο Πανιώνιος

Τέλος ο Παπαβασιλείου!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.