Στο δρόμο του ΟΦΗ (ξανά) ο Παπαβασιλείου

SMS
16:51 | 16/01/2020

Μια μεγάλη πρόκριση και μια βαριά ήττα, ο πρόσφατος απολογισμός για τον Κύπριο τεχνικό απέναντι στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται τo προσεχή Σάββατο (19.30 - Capitano.gr) απέναντι στον Πανιώνιο του Νίκκι Παπαβασιλείου. Ένας προπονητής που θα μπορούσε να είναι στο επιτελείο της κρητικής ομάδας, αν δεν χαλούσε το deal.

Aπό τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ έχει βρει μπροστά του τον Παπαβασιλείου, συνολικά 3 φορές. Οι δύο με τον Κύπριο στον πάγκο του Εργοτέλη και η μια στον αγώνα του α' γύρου απέναντι στον Πανιώνιο.

Στα δύο ματς Κυπέλλου την περσινή σεζόν, ο Εργοτέλης - με τον Παπ στον πάγκο - πήρε μια θριαμβευτική πρόκριση στα πέναλτι στο ''Γεντί Κουλέ'', με τους ''κιτρινόμαυρους'' να μην χάνουν σε κανένα από δύο παιχνίδια (1-1, 1-1: 4-5 πέναλτι) για την φάση των ''16'' του θεσμού.

Στο παιχνίδι του α' γύρου, ο Παπαβασιλείου βρέθηκε ξανά αντίπαλος του ΟΦΗ, αυτή τη φορά στον πάγκο του Πανιωνίου.

Σε εκείνο το ματς, ο Πανιώνιος δυσκόλεψε στο α' μέρος τους κρητικούς (1-1 ημίχρονο) όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μετέτρεψαν σε ''πάρτι'' την αναμέτρηση, επικρατώντας με 4-1 των Νεοσμυρνιωτών

Θυμίζουμε, ότι ο Παπαβασιλείου υπήρξε προπονητής στον ΟΦΗ (μαζί με τον Μύρωνα Σηφάκη), το 2009 στη Β' Εθνική. Η θητεία του περιλάμβανε 9 αγώνες, με απολογισμό 4 νίκες, 3 ήττες 2 ισοπαλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαβασιλείου - ΟΦΗ: Μία «σχέση» που δεν ολοκληρώθηκε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.