Στο «φουλ» οι μεταγραφικές μηχανές του ΟΦΗ για τους επόμενους

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δουλεύει τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Από την ανακοίνωση της απόκτησης Καρώ και έπειτα υπάρχει μία σχετική ηρεμία σε ό,τι αφορά την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ. Ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο;

Προφανώς και όχι αφού στο παρασκήνιο οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ (φάνηκε στις περιπτώσεις των Ριέρα και Καρώ) και ο Μηνάς Λυσάνδρου τρέχει τις υποθέσεις του αριστερού μπακ και του στόπερ (κατά προτεραιότητα), αλλά και του κεντρικού χαφ.

Κυρίως οι πρώτες δύο είναι αυτές που βρίσκονται ψηλά στην επικαιρότητα του ΟΦΗ, με τους στόχους να έχουν «τικαριστεί» και να βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις που σημαίνει πως δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις σε ένα από τα δύο μέτωπα.

Επειδή η επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως, θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ προχωράει για ακόμα τρεις μεταγραφές για να κλείσει το εφετινό ρόστερ, με αστερίσκο το ενδεχόμενο πώλησης του Χρήστου Μανδά που σημαίνει πως θα πάει και τερματοφύλακα. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, θέλει έναν αριστερό μπακ, ακόμη ένα στόπερ και ένα «6άρι».

Οπως έχουμε γράψει είναι εξαιρετικά πιθανό τους δύο πρώτους να τους δούμε από την αρχή της προετοιμασίας στην Ολλανδία χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει και του χαφ.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στις «κόκκινες» στροφές για να κλείνουν σιγά-σιγά τα μέτωπα και να ολοκληρώνεται το παζλ για τη νέα σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.