Στο «Γεντί Κουλέ» ο Κωνσταντινίδης

SMS
12:20 | 22/01/2020

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Capitano.gr, παρουσία του τεχνικού Διευθυντή της Εθνικής ομάδας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Για 2η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένας παλιός γνώριμος του ΟΦΗ και νυν τεχνικός Διευθυντής της Eθνικής, ο Κώστας Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στο Ηράκλειο, αυτή την φορά για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό. Έτσι, πέρα από την παρουσία του προέδρου της ομάδας, στο γήπεδο θα υπάρχει και εκπρόσωπος της ''γαλανόλευκης''.

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο Ηράκλειο και τις γιορτές των Χριστουγέννων όπου είχε συνάντηση - μεταξύ άλλων - με Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά.

Όσον αφορά την τωρινή του ''κάθοδο'', οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντινίδης είχε προγραμματίσει το ταξίδι για να παρακολουθήσει ακόμα μια φορά από κοντά τον Κοσμά Τσιλιανίδη, όμως ο μέσος του ΟΦΗ δεν θα δώσει το παρών, μάλιστα η παρουσία του έχει να κάνει και με την μελλοντική έδρα της Εθνικής, το Παγκρήτιο.

Ο Κώστας Κωνσταντίδης στο διάστημα που θα παραμείνει στην πόλη θα έχει επαφές και με φορείς του αθλητισμού ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια εξέλιξη στα παραπάνω ''ανοιχτά'' ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπούσης - Oλυμπιακός: Όπως το 2018

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό

Δεν είναι εποχή για ρίσκα

Η παρουσία Κωνσταντινίδη στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ και ο Φαν Σιπ

Προσαγωγές οπαδών με το ''καλημέρα''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.