«Στο καλό, καλέ μου φίλε Δημήτρη...»

Special

Ο εμβληματικός πρώην προπονητής μπάσκετ, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανθρώπους του αθλητισμού στην Κρήτη, ο Νίκος Τούλης αποχαιρετά με συγκίνηση - μέσα από το Capitano.gr - τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Από τις πλέον δυσάρεστες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα. Ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους του αθλητισμού που έβγαλε τούτος ο τόπος, ένας ωραίος ποδοσφαιράνθρωπος. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος «έφυγε» από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μια είδηση που προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ένας από τους καλούς του φίλους, μια επίσης ισχυρή αθλητική προσωπικότητα, ο Νίκος Τούλης, εμφανώς συγκινημένος μίλησε στο Capitano.gr και αποχαιρέτησε τον ''άρχοντα'' Δημήτρη Παπαδόπουλο.

''Δημήτρης Παπαδόπουλος: Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας οικογενειάρχης, ένας μεγάλος αθλητής -προπονητής και αγαπημένος φίλος. Η παρουσία του κοσμούσε και στόλιζε την κοινωνία και τον αθλητισμό. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά όσο λίγοι.'' τα πρώτα λόγια του κόουτς.

Και συνέχισε εμφανώς συγκινημένος: ''O Δημήτρης ήταν ένα παλικάρι με καθημερινή έννοια την πρόοδο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Είχαμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, ανταλάσσαμε απόψεις, στα διαφορετικά μας αθλήματα. Μάλιστα είχαμε βρεθεί και τέσσερις φορές σε τηλεοπτικό πάνελ με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησαν μαζί μου και με την οικογένεια μου για δικά μου ιατρικά θέματα.''

Ήταν ένας άρχοντας που έδινε αγάπη, ήθος, γεμάτος ποιότητα και συνεργασία. Θρηνώ και εγώ με τους χιλιάδες ανθρώπους του αθλητισμού του νησιού. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο καλό καλέ μου φιλέ Δημήτρη...'' κατέληξε ο Νίκος Τούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Το συγκινητικό «αντίο» του ΟΦΗ στον Παπαδόπουλο

Πένθος: «Έφυγε» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η ανακοίνωση του Λίντο για τον Παπαδόπουλο

Ενός λεπτού σιγή στα γήπεδα του Ηρακλείου

Η συγκινητική ανάρτηση του Πατεμτζή για Παπαδόπουλο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.