Δεν το αλλάζει ο ΟΦΗ στην Τούμπα

08:27 | 03/10/2020

ΠΑΟΚ... όπως ο Ατρόμητος. Τα πλάνα του Σίμου ενόψει Τούμπας

Δεν το αλλάζει ο Γιώργος Σίμος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει τον ΟΦΗ στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18:15) με... συνταγή Ατρομήτου.

Μπορεί το αποτέλεσμα την περασμένη Κυριακή με τον Ατρόμητο να μην ήταν το επιθυμητό, αλλά σε γενικές γραμμές, βάσει της αγωνιστικής εικόνας, το πρόσημο ήταν θετικό για τον Όμιλο και το ίδιο αναζητά στο δύσκολο ματς με τον «πληγωμένο» ψυχολογικά, λόγω... Κράσνονταρ, ΠΑΟΚ. Μόνο που σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει ρόλο όχι μόνο η καλή εμφάνιση και η ένταση από όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και η διάρκεια. Σε αυτό το παιχνίδι τα λάθη πληρώνονται ακριβά και σε ένα γήπεδο όπου ο ΟΦΗ στα τελευταία ματς έχει γνωρίσει βαριές ήττες, χρειάζεται το 100% απ' όλους για να γίνει η υπέρβαση και να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε ότι σε λίγη ώρα θα ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας. Από αυτή θα απουσιάζει σίγουρα ο Βούρος, όπως και ο Γιαννούλης, αντίθετα θα είναι εντός ο Μεγιάδο. Επίσης, μένει να δούμε αν θα είναι στην αποστολή ο Σακόρ.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, το αναφέραμε και πιο πάνω, η συνταγή θα είναι αλά Ατρόμητος όπερ σημαίνει 5-4-1.

Ο Γιαννούλης δεν θα είναι διαθέσιμος οπότε λογικά θα παίξει ο Διαμαντής, κόντρα στην παλιά του ομάδα, ο Κοροβέσης θα είναι αριστέρα, ο Ουές θα είναι στα δεξιά ως είθισται, ενώ μαζί με τον Σαρδινέρο και τον Διαμαντή στην οπισθοφυλακή η λογική λέει ότι θα πάει στη λύση Μαρινάκη, ο οποίος πολλές φορές πέρυσι έπαιξε στόπερ.

Στα χαφ οι Στάικος, Μεγιάδο και Νέιρα πίσω από τον Ναμπί και προωθημένος αναμένεται να είναι για δεύτερο σερί αγώνα ο Σαρδινέρο. Εξάλλου, η εμφάνισή του και τα δύο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο δίνουν μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση στον Γιώργο Σίμο. Στο τέρμα θα είναι ο Βάτερμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση Σακόρ

Με το «πίτμπουλ» στην Τούμπα

Η διακοπή «μεταμορφώνει» τον ΟΦΗ

Διαμαντής: «Πάμε στην Τούμπα για τους τρεις βαθμούς»

Ο Σαρδινέρο και η συζήτηση για τον φορ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.