Στον αστερισμό του... Μεγιάδο

11:55 | 13/08/2020

Στον ΟΦΗ ελπίζουν να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τέλος της εβδομάδας

Η περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο είναι αυτή που «καίει» τη δεδομένη χρονική στιγμή τον ΟΦΗ. Ο Αργεντινός, ο οποίος παραμένει στο Ηράκλειο αφού περιμένει να γεννήσει η σύζυγός του, αναμένει τις εξελίξεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Τσακαρίτα και εφόσον όλα πάνε καλά να ενταχθεί στην προετοιμασία της κρητικής ομάδας.

Όπως είναι λογικό, η περίπτωσή του ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση από την «πρώτη» του Ομίλου τη Δευτέρα στο ΒΑΚ, αφού ήταν θέμα συζήτησης στα «πηγαδάκια». Στον ΟΦΗ ελπίζουν να τελειώσει σύντομα το θέμα ώστε ο Γιώργος Σίμος να τον έχει στη διάθεσή του για τη νέα χρονιά.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά δεν είναι και αδύνατη και όπως έχουμε τονίσει στο Capitano.gr, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχει θετική έκβαση και μάλιστα σύντομα.

Δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Σεμέντο και ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάληξη και πότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Εννοείται ότι στον ΟΦΗ θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά ξέρουν ότι θα γίνει... σίριαλ, ενώ ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίκτης της Σέπσι ο Δεληγιαννίδης

Το «αντίο» του Δεληγιαννίδη

Και επίσημα Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

Σελίμοβιτς: «Η απόφαση να υπογράψω στον ΟΦΗ ήταν εύκολη»

Η μπλούζα του Σελίμοβιτς «έκλεψε» την παράσταση

Το «παζλ» του ΟΦΗ έχει ακόμη πολλή δουλειά…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.