Στόπερ και τέλος οι μεταγραφές

21:14 | 19/08/2019

Δεν έκατσε η περίπτωση Γιακουμάκη και στον ΟΦΗ επικεντρώνονται στην απόκτηση των στόπερ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν κάτι έξτρα. Ο ΟΦΗ δεν ήθελε επιθετικό, το αντίθετο μάλιστα, δεν αποκλείεται να αδειάσει η συγκεκριμένη θέση με κάποια αποχώρηση (όπως έχετε διαβάσει και στο πρόσφατο παρελθόν από το Capitano.gr). Ο «Γιακούμ», όμως, ήταν μία διαφορετική περίπτωση, ήταν κάτι το ξεχωριστό. Γι' αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Όμιλος δεν «καιγόταν» να ενισχυθεί στους φορ, κυνήγησε μέχρι τέλους τον Κρητικό στράικερ. Η περίπτωση του δεν «έκατσε», όπως λέμε στην καθομιλουμένη, η ΑΕΚ έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και πλέον η κρητική ομάδα επικεντρώνεται στους δύο στόπερ.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει και τις μεταγραφές για την καλοκαιρινή σεζόν. Τον Γενάρη έχει ο Θεός...

Στον Όμιλο στρέφουν την προσοχή τους στα διαδικαστικά με τον Σαλίμι ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτησή του και έπειτα στον δεύτερο στόπερ. Τι ξέρουμε γι' αυτόν; Οτι θα είναι νεαρός, με προοπτική για το μέλλον και ξένος.

Οπως γράψαμε, στον ΟΦΗ έχουν προταθεί ουκ ολίγοι αμυντικοί, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών -αν όλοι όχι- ήταν από 29 ετών και άνω. Μία ηλικιακή κατηγορία που δεν απασχολεί την κρητική ομάδα για τον απλούστατο λόγο ότι οι επικεφαλής δεν κοιτάζουν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Για παράδειγμα, η περίπτωση ενός 29χρονου αμυντικού είναι ενδιαφέρουσα μέχρι ενός σημείου. Δηλαδή, καθαρά αγωνιστική. Προοπτική μεταπώλησης, όμως, δεν υπάρχει. Και στον ΟΦΗ κοιτάζουν και αυτό. Νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν αγωνιστικά και παράλληλα θα έχουν μεταπωλητική αξία.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, πάει γι' άλλα. Δεν μένει στον Γιακουμάκη και στο «ναυάγιο» της υπόθεσης (για το οποίο δεν έχει ευθύνη) και κοιτάζει μπροστά. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, κοιτάζει πίσω. Πάει για τους δύο στόπερ και τέλος. Ο ένας θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Σαλίμι. Για τον άλλον υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Γιακουμάκης για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θέλει να μπει ξανά στην ποδοσφαιρική αγορά

«Αγκαλιά» με τον Σαλίμι ο ΟΦΗ

Δεν παίρνει άλλο επιθετικό ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.