Συνεχίζει και ο Αργυρόπουλος

20:32 | 29/05/2018

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανέστη Νάστο, σειρά στον ΟΦΗ πήρε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Ο ικανός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας θα συνεχίσει και αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και στη Super League. 

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση για την ανανέωση του Νάστου, ήρθε αυτή του Αργυρόπουλου, στην οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ υπογραμμίζει: «Μαζί μας στην Σούπερ Λίγκ και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.
Μπράβο Λεωνίδα! #ofi1925».

Ο Αργυρόπουλος ήταν από τους παίκτες που ήρθε στον ΟΦΗ τον Γενάρη, παρόλα αυτά έγινε τάχιστα ένας από τους παίκτες που βοήθησε αρκετά στην προσπάθεια της ανόδου. Αγωνίσθηκε σε 14 ματς, τα 11 από τα οποία βασικός, έχοντας 1062 λεπτά συμμετοχής.

Στην επίσημη ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας της με τον ικανό ποδοσφαιριστή, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Ο Λεωνίδας Αργρόπουλος, θα βρίσκεται και αυτός στον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ο οποίος έδωσε σημαντικές λύσεις από τον Ιανουάριο και μετά, αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια, συμφώνησε και αυτός, να βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Εχοντας μεγάλη εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και  Ηρακλή, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος συμφώνησε για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.