Πολύ σύντομα οι εξελίξεις με Μπαλογιάννη

ΟΦΗ

Καθαρό αμυντικό χαφ, έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερό μπακ, του αρέσει πολύ η προοπτική του ΟΦΗ

Ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει την καλύτερη δυνατή πρόταση στα χέρια του, η οποία γνωρίζει καλά ότι θα αποτελέσει εξέλιξη για την καριέρα του. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που θα τον βοηθήσει, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και σίγουρα θα τον βελτιώσει σαν ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο συμμετοχής και φαίνεται ξεκάθαρα από τις προθέσεις του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής δούλεψε μαζί του το καλοκαίρι (τον χρησιμοποίησε ακόμα και ως αριστερό μπακ αν και είναι καθαρό αμυντικό χαφ και ως τέτοιο έπαιξε πέρυσι στο Βόλο), αλλά δεν φαίνεται στον ορίζοντα η προοπτική να τον εμπιστευτεί. Κι αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ και να τον κάνει δικό του.

Ο παίκτης έχει αυτή τη στιγμή την πιο συμφέρουσα πρόταση για την καριέρα του και αυτή είναι από την κρητική ομάδα. Ταυτόχρονα κοιτάζει προς εξωτερικό μεριά για το αν προκύψει κάτι αξιοσημείωτο (θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχει παίξει στην Ολλανδία).

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει τις εγγυήσεις που θέλει και δεν είναι στα πλάνα του Φερέιρα, φαίνεται απίθανο να σταθεί εμπόδιο.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, μπορεί σήμερα μπορεί την Τετάρτη αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Μπαλογιάννη, ο οποίος αν αποκτηθεί από την κρητική ομάδα θα βρει εκεί του Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη.

Η ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ (πηγή: soccerbase.gr):

ΚΑΡΤΕΛΑΜΠΑΛΟΓ.jpg#asset:241333


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Ανδρούτσος, Μπαλογιάννης και... βλέπουμε


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.