​Ανδρούτσος, Μπαλογιάννης και... βλέπουμε

ΟΦΗ

Τι ισχύει με τις δύο περιπτώσεις, τις επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ και τις πιθανές πωλήσεις

Την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και παρά το γεγονός ότι οι μέρες φαντάζουν λίγες, είναι όμως αρκετές για να υπάρξουν εξελίξεις στον ΟΦΗ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Εν αναμονή για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ανδρούτσο και στον ΠΑΟΚ για τον Μπαλογιάννη. Αμφότερους θέλει να τους αποκτήσει ως ελεύθερους και δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού. Αυτοί είναι και οι δύο μοναδικοί στόχοι που υπάρχουν στο προσκήνιο για τον Όμιλο και δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Αν η κατάληξη των δύο περιπτώσεων, ή μία εκ των δύο, είναι αρνητική, ο ΟΦΗ δεν θα πάει σε άλλες περιπτώσεις. Με λίγα λόγια με τους Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη ολοκληρώνονται για το καλοκαίρι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Τι γίνεται με τον επιθετικό

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά τις υποθέσεις Μπου και Ρετέγι που δεν φαίνεται να έχουν θετική κατάληξη αφού αντικειμενικά ήταν δύσκολες (αν και ο Μπου δεν έχει φύγει τελείως από το κάδρο), ο ΟΦΗ πολύ πιθανό να μην αποκτήσει κι άλλον στράικερ κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Όμιλος δεν πάει για την απόκτηση ακόμη ενός φορ, αλλά μέχρι την επόμενη Δευτέρα που λήγει η μεταγραφική περίοδος δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Το ενδεχόμενο πωλήσεων

Εκτός των προαναφερθέντων, υπάρχει και το θέμα των πιθανών πωλήσεων. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει level, δέχεται προτάσεις για τους παίκτες του, έχει κάνει ήδη πωλήσεις, με κορυφαία αυτή του Φιγκεϊρέντο και σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr δεν αποκλείεται να «σκάσει» και κάποια νέα.

Η εικόνα του ΟΦΗ, τα ανοίγματα που έχει κάνει στην ποδοσφαιρική αγορά ανακτώντας το κύρος του και οι παίκτες που έχει και κάνουν τη διαφορά συνθέτουν μία εικόνα που μπορεί να φέρει πιθανή πώληση παίκτη.

Αν υπάρξει πώληση ο ΟΦΗ δεν θα κινηθεί για άλλον ποδοσφαιριστή, αφού έτσι κι αλλιώς το ρόστερ είναι αριθμητικά μεγάλο και πρέπει να μειωθεί. Επί της ουσίας δηλαδή αν ο Όμιλος πουλήσει παίκτη δεν θα τον αντικαταστήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ισχύει με την απόκτηση του επιθετικού

Τι ισχύει για τον δεύτερο επιθετικό

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Έρχονται εξελίξεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.