Τα 240 στρέμματα του μεγάλου ονείρου

17:20 | 19/03/2019

​Όσα έγιναν στο ιστορικό Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και η επικύρωση της συμφωνίας για το μεγάλο όνειρο του Μπούση.

Ο ΟΦΗ ζει το δικό του όνειρο. Το όνειρο χιλιάδων οπαδών, το όνειρο του Μιχάλη Μπούση.

Η χθεσινή συμφωνία της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για παραχώρηση χρήσης του ΒΑΚ για 99 χρόνια και του Γεντί Κουλέ για 10 (η συμφωνία αφορά αποκλειστικά τη χρήση και όχι την ιδιοκτησία από πλευράς ΠΑΕ), είναι ένα κοσμογονικό γεγονός για τον κρητικό σύλλογο, μπαίνοντας οι βάσεις για τα μεγάλα σχέδια του ομογενούς επιχειρηματία πρώτα για το Αθλητικό Κέντρο και ύστερα για το γήπεδο.

Η συνολικά έκταση των 240 στρεμμάτων (από τα 40 που ήταν μέχρι τώρα) φέρνει το OFILAND πιο κοντά από ποτέ. «Θέλουμε να φτιάξουμε εγκαταστάσεις που θα ζηλέψουν όλες οι ομάδες», ήταν μία αποστροφή των δηλώσεων του Μπούση μετά το τέλος του Δ.Σ. της Δευτέρας. Ενα ξεκάθαρο δείγμα για το τι πρόκειται να δει ο κόσμος σε λίγο καιρό στο ΒΑΚ. Ενα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, με γήπεδα για τις Ακαδημίες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, της Ελλάδας.

Το Δ.Σ. είχε... εορταστικό κλίμα από το πρώτο λεπτό. Από την άφιξη του Μιχάλη Μπούση και των συνεργατών του έβλεπες σε όλα τα πρόσωπα πως τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην ιστορική συμφωνία. Στη 1.5 ώρα που κράτησε το Δ.Σ. συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και έγινε αναλυτική ανάγνωση του καταστατικού ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις υπογραφές.

Τώρα από τα λόγια, πάμε στις πράξεις. Αμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε τα 240 στρέμματα να «σηκώσουν» το όνειρο των φιλάθλων και του Μιχάλη Μπούση, μία τεράστια επένδυση που δεν έχει ξαναδεί ο ΟΦΗ από τη μέρα που ο αείμνηστος Θόδωρος Βαρδινογιάννης έδωσε στον Ερασιτέχνη το ΒΑΚ για 99 χρόνια.

Πολλοί ίσως να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της συμφωνίας και των μεγάλων αλλαγών. Ισως ακόμα και τα ίδια τα μέλη του Ερασιτέχνη, τα οποία με χαρά προχώρησαν στη συμφωνία με τον Μιχάλη Μπούση, αλλά σίγουρα θα αισθανθούν ακόμα μεγαλύτερη όταν δουν μπροστά στα μάτια τους το «κόσμημα» του ΟΦΗ, το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που έχει όραμα ο ομογενής επιχειρηματίας. Τα καλύτερα για τον ΟΦΗ έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπούσης: «Ενα νησί, μία ομάδα, ο ΟΦΗ»

Το ξέσπασμα του Μπούση

Η κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ ΟΦΗ για την ιστορική συμφωνία

Δείτε τις στιγμές των ιστορικών υπογραφών ΠΑΕ-Ερασιτέχνη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.