Τα χαμόγελα, η πίστη στην ομάδα και η χαμένη ευκαιρία

SMS
22:31 | 31/10/2021

Το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο και κυρίως η εμφάνιση του ΟΦΗ σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο του ΟΦΗ και μεγάλωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας για τη συνέχεια.

Η ικανοποίηση ήταν διάχυτη, αλλά υπήρχε και ένα συναίσθημα που άφηνε ένα «γαμώτο» λόγω της χαμένης ευκαιρίας για διπλό. Κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. «Θέλαμε και κάτι παραπάνω», ήταν η ατάκα του προπονητή του Ομίλου κι εδώ ακριβώς είναι το νόημα όσων άφησε το 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Είναι το κάτι παραπάνω που θέλει ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, είναι αυτό που χρειάζεται για να γιγαντωθεί ο ΟΦΗ και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία. Τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν δεδομένα, αλλά δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι υπήρχε και η σχετική ξενέρα, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, για τη χαμένη ευκαιρία ενός διπλού.

Το άξιζε ο ΟΦΗ το διπλό, είχε τις ευκαιρίες απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν απείλησε. Η τύχη (του Παναθηναϊκού) ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα και γι' αυτό παρά την εξαιρετική εμφάνιση υπάρχει στο στρατόπεδο του Ομίλου αυτό το συναίσθημα που σε αφήνει ανικανοποίητο. Πού θα πάει, όμως, θα γυρίσει ο τροχός, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Θα γυρίσει η τύχη μια φορά υπέρ του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψυχωμένος και ατσάλινος ο ΟΦΗ!

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Τα highlights του αγώνα

Νιόπλιας: «Η περσινή χρονιά έχει αφήσει κατάλοιπα»

Γιατί έγινε αλλαγή ο Ντουρμισάι

Η πρώτη εκτίμηση για τον Νέιρα



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.