Τα δεδομένα για τον νέο προπονητή του ΟΦΗ

21:50 | 22/01/2019

Ο Γιάννης Σαμαράς θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ.

Από το βράδυ της Δευτέρας όταν έγινε γνωστό το διαζύγιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο άρχισαν στον ΟΦΗ την αναζήτηση του νέου προπονητή. Και δεν είναι κάτι εύκολο, αφού ουσιαστικά στην κρητική ΠΑΕ δουλεύουν ένα θέμα πάνω σε λευκή κόλλα χαρτί. Ουδείς περίμενε το τέλος με τον «Παπ» και τα νέα δεδομένα τους έφεραν να «τρέχουν» για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ονόματα δεξιά κι αριστερά έχουν κυκλοφορήσει, αλλά τίποτα αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένο, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Το θέμα το δουλεύει ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, ωστόσο τόσο ο Ηλίας Πουρσανίδης όσο και ο Γιώργος Σαμαράς θα δώσουν τις προτάσεις τους.

Ο πρώτος έχει μεγάλη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει αποκτήσει γνωριμίες και, αν μη τι άλλο, εμπειρία, ενώ ο «Sam» έχει κι αυτός τις... άκρες του από την καριέρα που έκανε στο εξωτερικό. Σε αυτούς προσθέστε και τον Γιάννη Σαμαρά που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από τον διεθνή χώρο, κυρίως από Ολλανδία μεριά.

Ο ΟΦΗ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Και για Ελληνα και για ξένο. Η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι πως η κρητική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο Γιάννης Σαμαράς θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον αντικαταστάτη του Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι λόγοι του «διαζυγίου» με Παπαδόπουλο

«Κόουτς, σε ευχαριστώ»

Κλήθηκε σε απολογία ο Παπαδόπουλος

Poll: Συμφωνείτε με το τέλος της συνεργασίας με Παπαδόπουλο;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.