Τα δύο έργα που δίνουν πνοή στο κλειστό του ΒΑΚ!

SMS

Ποια είναι τα δύο έργα που θα γίνουν στο κλειστό του ΒΑΚ και θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης - διαβάστε το ρεπορτάζ του Capitano.gr

Το φινάλε της χρονιάς, μας επεφύλασσε μια από τις ειδήσεις του 2020. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από τα σημαντικά έργα τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, στο ΒΑΚ.

Tα έργα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021, με την Περιφέρεια Κρήτης να χρηματοδοτεί περίπου με 1 εκ. το κομμάτι της αντικατάστασης του χλοοτάπητα των γηπέδων, με νέων σύγχρονων, νέας γενιάς.

Μια είδηση που αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους της ομάδας, όμως ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις, με χαρακτηριστικότερη, το παράπονο του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Mάλιστα, σήμερα, μέσα από το Capitano.gr διαβάσατε την αντίδραση του Σταύρου Αρναουτάκη, στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, κυρίως την αντίδραση του Εργοτέλη για το Μαρτινέγκο.

Πέρα όμως από τα έργα που θα ξεκινήσουν στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει και ''λίφτινγκ'' στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ με την βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης.

Κυρίως, οι βελτιώσεις θα γίνουν στο κομμάτι της πυρασφάλειας αλλά και στο παρκέ του γηπέδου. Δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα του κλειστού, με το κομμάτι της πυρασφάλειας να αποτελεί και τον βασικότερο λόγο που το κλειστό δεν έχει άδεια για αγώνες και χρειάζεται συνεχώς

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην προηγούμενη οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, στις αρχές του μήνα (Δεκέμβριος), εγκρίθηκαν δύο νέα κονδύλια - πολύ χαμηλότερα- για τις εργασίες στο δάπεδο του γηπέδου αλλά και στο κομμάτι της πυρόσβεσης - πυρανίχνευσης.

Μάλιστα, σε αντίθεση με την διαδικασία που θα γίνει για την χρηματοδότηση των γηπέδων ποδοσφαίρου στο ΒΑΚ, - λόγω του μεγάλου ποσού - γίνεται απ ευθείας ανάθεση ώστε τα έργα να προχωρήσουν άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Περιφέρεια, ο ΟΦΗ και το παράπονο του Στειακάκη

Η OFILAND ετοιμάζεται!

Η απάντηση του Αρναουτάκη στον Εργοτέλη

Ο Βασίλης Λαμπρινός για τον ΟΦΗ και το Σκαφιδαρά

ΒΑΚ: Το μεγάλο έργο του ΟΦΗ!

Η χρηματοδότηση των έργων στο ΒΑΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.