Τα δύο πλεονεκτήματα του ΟΦΗ

08:23 | 12/02/2020

Υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να παίξουν το ρόλο τους στην προσπάθεια του Ομίλου για νίκη επί του Ατρόμητου.

Στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ έχει περάσει το ματς της Δευτέρας (17/02), το οποίο είναι φυσικά αρκετά δύσκολο, αλλά και κρίσιμο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δίνει τη «μάχη» του για είσοδο στα πλέι οφ και ένας από τους βασικότερους αντιπάλους του είναι οι Περιστεριώτες, που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω του.

Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει, τα πράγματα βρίσκονται στην… κόψη του ξυραφιού, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο κάνουν αποφασιστικό «βήμα» για την εξάδα.

Με νίκη, άλλωστε, ουσιαστικά βγάζουν νοκ-άουτ τους «κυανόλευκους», οι οποίοι ενδεχομένως να είναι και ο δυνατότερος ανταγωνιστής τους. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι, το σύνολο του Σίμου πετυχαίνει «μ’ ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια».

Ορισμένοι παράμετροι είναι ευνοϊκοί για τον ΟΦΗ και αυτό, βέβαια, συγκαταλέγεται στα θετικά. Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος θα έρθει στο Ηράκλειο με έξτρα κούραση.

Και αυτό γιατί την Πέμπτη (13/02) έχει μπροστά του τον επαναληπτικό προημιτελικό απέναντι στον Άρη. Το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί στόχο για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, πρόκειται για μία συνάντηση υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων, οπότε οι μηχανές θα δουλεύουν στα… κόκκινα.

Η επιπλέον κόπωση, άρα, των Περιστεριωτών δίνει ένα πλεονέκτημα στον Όμιλο. Από κει και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πολύ καλή παράδοση απέναντι στους «κυανόλευκους».

Σε επίπεδο Α’ Εθνικής, δηλαδή, δεν έχουν χάσει ποτέ στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ μετράει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα ως γηπεδούχος, ωστόσο στο «σπίτι» του έχουν διεξαχθεί 7 αγώνες, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει 4 επιτυχίες, ενώ 3 ματς δεν ανέδειξαν νικητή.

Για την Super League έχει χάσει μόνο στις 24 Φεβρουαρίου 2008 με 0-1, όμως η συνάντηση είχε διεξαχθεί τότε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το... ρεκόρ της Τούμπας που θέλει να ξεχάσει

Αισιόδοξα μηνύματα για Νέιρα

Και τώρα όλα εξαρτώνται από τον ΟΦΗ!

Στον «αέρα» τα εισιτήρια με Ατρόμητο - προσφορά έκπληξη για γονείς!

Το θρίλερ των πλέι οφ έχει κι άλλα επεισόδια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.