Tα φιλικά του ΟΦΗ, η προετοιμασία και το πιθανό ταξίδι εκτός Κρήτης

SMS
10:37 | 20/07/2020

Ποιος ο προγραμματισμός της κρητικής ομάδας ενόψει της νέας περιόδου

Μια εντελώς παράξενη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος, η οποία βρήκε τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει 6ος την σεζόν και να εξασφαλίζει μετά από πολλά χρόνια ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όπως είναι λογικό, η περίοδος προετοιμασίας, τα φιλικά και όλα αυτά που καθορίζουν την έναρξη της σεζόν έχουν τροποποιηθεί λόγω της πανδημίας.

Όπως είχαμε αναφέρει, στο ΒΑΚ θα γίνει η προετοιμασία ενόψει νέας σεζόν με την πρώτη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου. Από τις 11 ως τις 14 Αυγούστου θα γίνονται τόσο προπονήσεις όσο και εργομετρικές - αιματολογικές εξετάσεις. Θυμίζουμε ότι η άδεια των ποδοσφαιριστών θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Αυγούστου ενώ την εβδομάδα από 2-9 Αυγούστου θα κάνουν κάποιες ατομικές προπονήσεις.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, το πρώτο απέναντι στον Γιούχτα στις Αρχάνες στις 22/8. Τα υπόλοιπα τρία θα γίνουν από τις 28/8 μέχρι τις 5/9, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί αντίπαλοι και ημερομηνίες, άλλωστε και οι Ελληνικές ομάδες δεν έχουν οριστικοποιήσει το πρόγραμμα τους. Μάλιστα, είναι πιθανό η κρητική ομάδα να κάνει ένα ταξίδι για φιλικά είτε στην Αθήνα, είτε κάπου αλλού. Πολλά, όπως είναι λογικό, θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση που θα επικρατεί στην Ελλάδα με τον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίμος: «Δεν θα μάθουμε πως θα πήγαινε η χρονιά αν υπήρχε συνέχεια μετά την 1η Μαρτίου»

Διακοπές και επιστροφή στις 10 Αυγούστου

«Αντίο» με ήττα και τα συνήθη προβλήματα

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

Το «αντίο» του Παλυβού

ΟΦΗ, από μένα είναι «ΝΑΙ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.