Τα φώτα στο «Γεντί Κουλέ»
Με τρία παιχνίδια ξεκινάει σήμερα ο β' γύρος της Superleague 1, πρόγραμμα και μεταδόσεις
Ο πρώτος χρονικά αγώνας της ημέρας είναι προγραμματισμένος για τις 17.15 (Νοvasports 1) με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Άρη, σε μία αναμέτρηση που προβλέπεται αμφίρροπη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Στις 19.30 (Novasports 2) τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία.Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να επιστρέψουν στις νίκες, ωστόσο η ομάδα του Μάντζιου δείχνει αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και θα επιδιώξει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Μισή ώρα αργότερα (20.00, ΕΡΤ Sports) στα «Πηγάδια» η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι, που οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν με νέους προπονητές: ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Ακριτών, ενώ η Ένωση από τη μεριά της θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα.
Σάββατο 14/12
- 17.15 ΟΦΗ-Άρης / Νovasports 1
- 19.30 Παναθηναϊκός-Λαμία / Νovasports 2
- 20.00 Ξάνθη-ΑΕΚ / EΡΤ Sports
