Τα μεταγραφικά «θέλω» του ΟΦΗ

10:19 | 03/06/2020

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν οριοθετήσει τους στόχους τους ενόψει της νέας σεζόν.

Το πλάνο του ΟΦΗ έχει ήδη σχεδιαστεί, όσον αφορά στις μεταγραφικές του κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Η ερχόμενη περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική, οπότε θα γίνουν και οι ανάλογες ενέργειες, προκειμένου ο Όμιλος να παρουσιαστεί πανέτοιμος για ν’ ανταποκριθεί στα καινούργια δεδομένα.

Όπως αναφέρουν, έτσι, οι πληροφορίες, πρόθεση του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι η ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Το ζητούμενο, δηλαδή, είναι η δημιουργία ενός ποιοτικού ρόστερ, που θα διαθέτει «βάθος» και πολλές επιλογές.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου ξέρει τι θέλει και βγαίνει στο «παζάρι» με συγκεκριμένους στόχους. Στην πορεία, πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν… μικροαλλαγές.

Το σίγουρο είναι πως ο ΟΦΗ πάει για τουλάχιστον έξι προσθήκες. Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ένα κεντρικό αμυντικό, ενώ ψάχνουν και για ένα αριστερό μπακ.

Και για τα χαφ έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός «μικτού» μέσου, που θα δώσει μία ακόμη επιπλέον λύση στο νεαρό προπονητή. Εδώ, βέβαια, ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η υπόθεση Μεγιάδο για μία ενδεχόμενη επιπλέον προσθήκη.

Ο Όμιλος θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό, βρίσκεται σε επαφές για τη ρήτρα του με την Τσακαρίτα και στις συζητήσεις των δύο πλευρών έχει μπει και η παράμετρος του κορωνοϊού για να πέσει το ποσό. Το επόμενο διάστημα, έτσι, είναι αρκετά κρίσιμο για τον 27χρονο παίκτη.

Από’ κει και πέρα, πριν τον τραυματισμό του Τσιλιανίδη, ο προγραμματισμός ήθελε δύο εξτρέμ, οπότε θα φανεί αν γίνει κίνηση για ακόμη ένα. Να παρθεί, πάντως, και τρίτο μοιάζει δύσκολο, αφού επανέρχεται σε περίπου δύο μήνες ο Φερέιρα, ενώ από τα τέλη της χρονιάς ο «Τσίλια» θα είναι ξανά διαθέσιμος.

Η ομάδα του Ηρακλείου, τέλος, θέλει και ένα φορ, που θα έχει την ευχέρεια ν’ αγωνίζεται και στα «φτερά» της επίθεσης. Τα παραπάνω, έτσι, είναι τα βασικά «θέλω», όμως οι πιθανές αποχωρήσεις ή πωλήσεις δεν αποκλείεται να «γεννήσουν» και άλλες ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας Ευρωπαίος ΟΦΗ

Η νέα παράμετρος για Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.