Τα πλάνα και τα... ερωτηματικά του Νταμπράουσκας με Παναθηναϊκό

11:00 | 28/12/2022

Οι σκέψεις και οι λύσεις για το βασικό σχήμα απέναντι στο αποψινό ματς (21.30 - Live Capitano.gr) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

To πιο απαιτητικό του παιχνίδι έως τώρα στη σεζόν, δίνει σήμερα (21.30) ο ΟΦΗ απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στην έδρα των ''πρασίνων''. Με μόλις μια νίκη σε αυτό το γήπεδο έπειτα από 23 επισκέψεις, ο Όμιλος καλείται σήμερα να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι.

Χωρίς χειμερινές προσθήκες, με σημαντικές απουσίες, ο ΟΦΗ ενισχύεται με την επιστροφή Τσιλιανίδη. Όμως τα προβλήματα είναι σε ακόμα ένα παιχνίδια αρκετά. Για πρώτη φορά φέτος θα είναι απών ο αρχηγός και καλύτερος στόπερ της ομάδας, Πραξιτέλης Βούρος (τιμωρημένος), o Θοράρινσον δεν ταξίδεψε, ενώ και ο Τζου παραμένει εκτός όπως επίσης και οι Καμάου, Μπουζούκης, Στάικος, Θεοδοσουλάκης. Ποδοσφαιριστές rotation, κατά κύριο λόγο.

Έτσι, εξαιτίας της απουσίας του ηγετικού Βούρου, ο Νταμπράουσκας σε ένα τόσο απαιτητικό ματς θα κατεβάσει τον ΟΦΗ - όπως και με Ατρόμητο - με τριάδα στην άμυνα. Ο Μανδάς θα είναι στο τέρμα, ο Λάρσον από την δεξιά πλευρά, λογικά ο Μπαλογιάννης από την αριστερή με τους τρεις στόπερ να είναι οι Διαμαντής, Πασαλίδης και Γιαννούλη.

Αν ο Λιθουανός πάει σε ένα σφιχτό 5-4-1 χωρίς εξτρέμ, θα βάλει τους Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ και Νέιρα πίσω από τον σέντερ φορ ο οποίος θα είναι με αυτή την σύνθεση ο Γκερέρο. Το πιθανότερο όμως είναι ένας εκ των Μπιφουμά και Ντίκο να πάρουν θέση στην ενδεκάδα για να δώσουν ταχύτητα, κάπως έτσι θα θυσιαστεί ένας εκ των Νέιρα ή Τοράλ. Πιθανότατα ο Τσιλιανίδης θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ηλικιακά κριτήρια του ΟΦΗ στις μεταγραφές

Ένας μάγος χωρίς δώρα

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Η παράδοση στη Λεωφόρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.