Τα πλάνα του Νταμπράουσκας και η επιτυχημένη συνταγή

ΟΦΗ

Η συνταγή γνωστή και επιτυχημένη, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει στο αποψινό ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με δύο έξτρα όπλα θα ριχτεί στην αποψινή μάχη ο ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17:00, Cosmote Sport 1). Μοσκέρα και Μπάκιτς έρχονται να προστεθούν στη "φαρέτρα" του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος πάντως φαίνεται να μην αλλάζει τα πλάνα του και να πηγαίνει με τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή.

Μη περιμένετε να δείτε βασικούς τους δύο νέους παίκτες του ΟΦΗ ή κάποιον από τους δύο. Κι αν γίνει θα συνιστά έκπληξη. Που και που συνηθίζει ο Λιθουανός τεχνικός να κρατάει άσους στο μανίκι, αλλά το να αλλάξει η ενδεκάδα και το σύστημα στο αποψινό ματς δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σημαντική σημείωση: ο ΟΦΗ θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Διαμαντή και Νέιρα. Οπερ σημαίνει πως δεδομένα θα έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Λογικά θα δούμε Γιοχού δίπλα σε Πασαλίδη και Βούρο (θέση διεκδικεί και ο Γιαννούλης), ενώ ο Μπαλογιάννης θα παίξει πάλι στα χαφ με τον Τοράρινσον στα αριστερά. Πιθανότητες, βέβαια, για να παίξει στα αριστερά συγκεντρώνει και ο Νίκος Μαρινάκης που επανήλθε στην αποστολή και είναι πανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η λογική, λοιπόν, λέει ότι η ενδεκάδα του ΟΦΗ απέναντι στην αρκαδική ομάδα θα αποτελείται από τους: Μανδά, Λάρσον, Γιοχού, Βούρο, Πασαλίδη, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννη, Ντίκο.

Μία ενδεκάδα και ένα σύστημα που μπορεί να προήλθε από ανάγκη (λόγω έλλειψης εξτρέμ), αλλά έχει "δέσει", είναι δουλεμένο και -κυρίως- στο αμυντικό κομμάτι αποδίδει εξαιρετικά. Γιατί, λοιπόν, ο Νταμπράουσκας να ρισκάρει και να το αλλάξει; Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πορτογαλικό δημοσίευμα για Λουίζ Φελίπε και ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ για το αποψινό παιχνίδι

Ντίκο: «Αισθάνομαι καλύτερα»

Το κάλεσμα του Ντίκο στον κόσμο να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ»

Ποια Λεωφόρος και ποια Τούμπα, τώρα είναι τα δύσκολα!

H βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.