Ποια Λεωφόρος και ποια Τούμπα, τώρα είναι τα δύσκολα!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ οφείλει να μην αγνοήσει την φόρμα του, να μην ''πετάξει'' στα σκουπίδια τους βαθμούς και την εικόνα των τελευταίων αγώνων και να κερδίσει στο σπίτι του, το Σάββατο (17.00), απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Στην καλύτερη του φάση μέσα στη σεζόν, αναμφισβήτητα, βρίσκεται ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα προέρχεται από αήττητο 4 σερί αγώνων με συγκομιδή 6 βαθμών: μάλιστα σε τρία εκτός έδρας ματς πραγματοποίησε στιβαρές και πειστικές εμφανίσεις σε Λεωφόρο και Τούμπα, μεταξύ άλλων.

Ο ΟΦΗ έχει παραπάνω από έναν λόγους να θέλει την νίκη το Σάββατο. Ο σημαντικότερος, για να μην ''πετάξει'' στα σκουπίδια τις δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, βαθμολογικά. Επίσης, η ομάδα του Νταμπράουσκας θα πρέπει να επιδιώξει πάση θυσία το ''τρίποντο'' για να μην χαλάσει και αυτή την καλή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί, την αύρα που με τόσο κόπο έχτισε. Φυσικά, γιατί την έδρα του τα τελευταία χρόνια δεν την έχει εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελε.

Επιπλέον, να θυμίσω ότι ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί έναν μόνιμο μπελά στα εκτός έδρας αλλά και στο ''Γεντί Κουλέ'' δεν τον λες και ιδανικό αντίπαλο. Ο ΟΦΗ, τα τελευταία 10 χρόνια, έχει κερδίσει μόλις 3 φορές, σε 16 ματς συνολικά! Όλα τα τρίποντα στο ''Γεντί Κουλέ'', τα περισσότερα με ''αίμα''.

Πέρα από το βαθμολογικό όφελος και πάνω από όλα, ο ΟΦΗ πρέπει να αποδείξει μπροστά στο κοινό του ότι βελτιώνεται και στα παιχνίδια που αυτός είναι το αφεντικό. Να χαρίσει στους φιλάθλους του - που θα δώσουν ξανά βροντερό παρών - ίσως και παραπάνω από άλλες φορές.

Καμιά φορά τα μεγάλα ''πρέπει'' φέρνουν άγχος, όμως η κρητική ομάδα πρέπει να το περάσει και αυτό. Να δείξει ότι αγωνιστικά ''μεγαλώνει'', ότι όντως αυτά που επικοινωνούν οι παίκτες και η διοίκηση, εμφανίζονται και στο χορτάρι του ''Γεντί Κουλέ''.

Και τέλος: Ο ΟΦΗ αν δεν κερδίσει το Σάββατο, θα χάσει περισσότερα από όσα αν έχασε σε Τούμπα ή σε Λεωφόρο. Φυσικά, μεγάλη αξία έχει και ο τρόπος και κάτι μου λέει ότι θα τον βρει στον αγώνα του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντίκο, ο πολιορκητικός κριός του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας έδιωξε τη γκρίνια και έφερε την προσμονή

Ο Νταμπράουσκας έφτιαξε μία ψυχωμένη ομάδα με καρύδια

ΟΦΗ: Οι αλλαγές στην ομάδα δεν είναι αυτές που φαίνονται!

Ο Νταμπράουσκας θέλει να γραφτεί στην ιστορία του ΟΦΗ

Ντίκο: «Ο Νταμπράουσκας έχει κάνει τη διαφορά, περνάω καλά στον ΟΦΗ»

Μανδάς: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΟΦΗ - Όνειρό μου η Λίβερπουλ»

Ο Μπάκιτς και ο... νονός Τζουγκάνοβιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.