Τα ραντάρ του ΟΦΗ σε Έλληνες ποδοσφαιριστές

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει τσεκάρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά - Ποια είναι τα δεδομένα.

Το ελληνικό στοιχείο είναι πάντα στις προτεραιότητες του ΟΦΗ. Πόσο μάλλον τώρα που οι αποχωρήσεις Διαμαντή και Τσιλιανίδη ήταν ένα κάποιο πλήγμα.

Η ελληνική αγορά έχει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, έχει και «λαβράκια» και ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο πλέον πως επιστρέφει σε αυτή και στοχεύει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρητική ομάδα έχουν κυκλώσει παίκτες που ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας και γίνονται διερευνητικές επαφές για να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο προτού γίνει κάποια επίσημη κρούση.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι ο Όμιλος έχει «τρέξει» συγκεκριμένες περιπτώσεις που τον απασχολούν και τις δουλεύει αυτή την περίοδο, ενώ είναι πολύ πιθανό για κάποιες από αυτές να γίνουν επίσημες προτάσεις.

Αυτή η διαδικασία δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, έχει γίνει προεργασία αφού έτσι κι αλλιώς τα μεταγραφικά είναι κάτι που δουλεύονται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι σε μεταγραφικές περιπτώσεις.

Κάθε καλός Έλληνας που μπορεί να προσφέρει, να ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ, αλλά και να έχει προοπτική είναι λογικό να απασχολεί. Δεδομένα, λοιπόν, ο Όμιλος στοχεύει (και) στο «εγχώριο προϊόν» για την ενίσχυσή του έχοντας στο «κάδρο» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λυσάνδρου για όλα: Γήπεδο, Σαμαράδες - Νιόπλιας και η επιρροή Νταμπράουσκας

Σημασία έχει η επόμενη μέρα χωρίς τον Διαμαντή


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.