Τα συμβόλαια του Εργοτέλη που παίρνουν παράταση

08:30 | 08/04/2020

Πως επηρεάζει τον Εργοτέλη η απόφαση της FIFA

Το αναφέραμε και χθες, στο άρθρο για την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη. Ότι, πέρα αυτό του 21χρονου επιθετικού, αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται για τον Εργοτέλη το ερχόμενο καλοκαίρι και ότι αυτά - πιθανότατα - η διάρκεια τους θα παραταθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι, λίγες ώρες μετά ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την FIFA.

Η Παγκόσμια ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι όλα τα συμβόλαια παικτών, που έληγαν στις 30 Ιουνίου, παρατείνονται αυτόματα μέχρι το πραγματικό τέλος της περιόδου σε κάθε χώρα. Η συγκεκριμένη αλλαγή αφορά όλες τις ομάδες του κόσμου και δεν μπορεί να μην επηρεάσει και τον σύλλογο του Ηρακλείου

Παράταση για εννέα συμβόλαια και δανεικούς

Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές των ''κιτρινόμαυρων'' που τα συμβόλαια τους έχουν ισχύ μέχρι και την 30η Ιουνίου παίρνουν παράταση.

Αυτοί είναι οι: Μπάτζιος - Κοιλιάρας - Προβυδάκης - Καλογεράκης - Τζελέπης - Μπουρσέλης - Έφορντ - Ιατρούδης και Ροβίθης.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην κατηγορία των δανεικών: Μπούσης - Σπίριακ, καθώς και οι δύο νεαροί που ήρθαν από την Wadi Degla, Ράμεζ - Άτεφ θα είναι κανονικά διαθέσιμοι μέχρι το φινάλε της σεζόν, όποτε και αν είναι αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι σημαίνουν για τον ΟΦΗ οι αλλαγές της FIFA

Τι συμβαίνει με τον Ιατρούδη

Ανακοίνωσε τους νέους κανονισμούς η FIFA!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.