Τελείωσε το παραμύθι, έρχεται ο δράκος!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ κατηφορίζει προς τα αλώνια και κανείς δεν φαίνεται ικανός να τον σταματήσει. Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Στο ερώτημα «τι άλλο πρέπει να συμβεί στον ΟΦΗ για να αντικατασταθεί ο προπονητής;» η απάντηση είναι «τίποτα».

Ο προπονητής θα αντικατασταθεί όταν η ομάδα εκπληρώσει το στόχο του υποβιβασμού στην από κάτω κατηγορία - είναι τέτοια η ζέση με την οποία το προπονητικό επιτελείο δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση, που είναι θέμα χρόνου να εκπληρωθεί ο στόχος της συμμετοχής στη Σούπερλιγκ 2, τη μόνη κατηγορία που θα άντεχε τον ΟΦΗ του Σίμου, των υφισταμένων και των προϊσταμένων του.

Μήπως λοιπόν να το ξανασκεφτούμε; Μήπως αυτός ο ΟΦΗ, ο ΟΦΗ του Σίμου, των υφισταμένων και (κυρίως) των προϊσταμένων του είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της κατηγορίας που δεν αναγνωρίζει ούτε ονόματα ούτε φανέλες ούτε -πολύ περισσότερο- πρότζεκτ, ειδικά αν είναι της συμφοράς σαν αυτό που υποτίθεται ότι υπηρετεί ο σημερινός ΟΦΗ, ο ΟΦΗ της Σούπερλιγκ, ο ΟΦΗ της επόμενης μέρας, της νέας εποχής και δε συμμαζεύεται; Μήπως να τελειώνει το παραμύθι και να κοιτάξουμε στα μάτια το δράκο;

Ο ΟΦΗ έχει πάρει την άγουσα προς τα αλώνια και κανείς δεν φαίνεται ικανός να τον σταματήσει. Ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει -Ο ΜΟΝΟΣ- είναι καθηλωμένος στα ασφυκτικά όρια των αλλεπάλληλων lockdown, ξενερωμένος και κουρασμένος. Ο κόσμος του ΟΦΗ, που άλλες εποχές θα έπαιρνε την ομάδα στα χέρια του και θα την μπόλιαζε με την αξιοπρέπειά του, τώρα δεν έχει τη δυνατότητα ούτε στο γήπεδο να μπει ούτε στην ψυχή των ποδοσφαιριστών - τα μπινελίκια του «ντου» στο βοηθητικό του Παγκρήτιου δεν έφεραν αποτέλεσμα, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αν δεν μπορεί να σώσει τον ΟΦΗ ο κόσμος του, ο μόνος δηλαδή που τον έσωζε πάντα, δεν μπορεί κανείς. Ο ΟΦΗ πλέον είναι στα χέρια του θεού.

Κάποτε σε μια τηλεοπτική σειρά του MEGA (το «Ουκ αν λάβεις») ο Ιησούς Χριστός ήταν στη θύρα 4 του Γεντί Κουλέ και γύρισε ένα ματς-τελικό από 0-5, 6-5. Θαύμα! Σε αυτό ελπίζουμε. Ας γίνει το θαύμα κι ύστερα με τον Σίμο, τους υφισταμένους και (κυρίως) τους προϊσταμένους του, ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόλλων-ΟΦΗ 2-1

Οι χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ στη Ριζούπολη

Το λάθος του Σωτηρίου που έφερε την καταστροφική ήττα

Σίμος: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν πήραμε τίποτα...»

Κοροβέσης: «Δική μας η ευθύνη»

Παράσχος: «Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για τον ΟΦΗ»

Η μάχη των πλέι άουτ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του ΟΦΗ

Σίμος: «Είμαι και θα είμαι εδώ»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.