Τέρμα το διάλειμμα…

08:23 | 14/11/2018

Οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό.

Τέρμα το διάλειμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου, οι οποίοι πήραν τις ανάσες τους και στις 12 το μεσημέρι ξεκινάνε και πάλι τη δουλειά στο ΒΑΚ. Μπορεί το σαββατοκύριακο να μην έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αλλά το διάστημα της διακοπής καλούνται να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο, ώστε με την επανέναρξη της Super League να εμφανιστούν βελτιωμένοι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, εξάλλου, άφησε ελεύθερους τους παίκτες του για τρεις μέρες για ν' αποφορτιστούν πλήρως και να επιστρέψουν γεμάτοι ενέργεια και διάθεση. Στον ορίζοντα υπάρχει η αναμέτρηση με τον Άρη (25/11) και ο ΟΦΗ πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμος.

Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να βελτιώσει την εικόνα της και φυσικά τη βαθμολογική της συγκομιδή, αρχής γενομένης από το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Μπορεί το έργο της να μην είναι εύκολο, ωστόσο μοναδικός στόχος είναι το «τρίποντο», που θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ο Όμιλος έχει μείνει πίσω, μετά τις 10 πρώτες αγωνιστικές, και το ζητούμενο είναι να κερδίσει θέσεις στη γενική κατάταξη το δυνατόν συντομότερο.

Τα προβλήματα, μάλιστα, έχουν μειωθεί, καθώς οι Ποτουρίδης και Βουό εξέτισαν τις ποινές τους. Από' κει και πέρα, μέσα στις επόμενες μέρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση των τραυματιών Παπαστεριανού, Νέιρα και Μεγιάδο. Είναι πολύ πιθανό, πάντως, να προλάβουν την αναμέτρηση.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.