Την ήθελε αυτή την εμφάνιση ο ΟΦΗ, τη χρειαζόταν!

20:54 | 31/10/2021

Επιτέλους ψυχή! Ένας ΟΦΗ όπως τον θέλουμε. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Ένας ΟΦΗ όπως τον θέλουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μυαλωμένο, διαβασμένο, σωστά στημένο και ουσιαστικά πήρε πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ο ΟΦΗ είχε τις πιο τρανταχτές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του.

Την ήθελε αυτή την εμφάνιση ο ΟΦΗ, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με την ομάδα να έχει άσχημες εμφανίσεις (κυρίως, παρά αποτελέσματα) στα δυο τελευταία παιχνίδια, να επιζητά να χτίσει χαρακτήρα και αποτέλεσμα σε μια καυτή έδρα και που για όσο διάστημα δεν ήταν κουρασμένος έδειξε πως μπορεί κι ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια!

Ο Νιόπλιας έκανε ματ στους πράσινους, δείχνοντας πόσο καλός είναι στο διάβασμα του αντιπάλου (που για να μην ξεχνάμε φιλοδώρησε όλους τους προηγούμενους με 4 και 5 γκολ) και πως οι παίκτες όταν θέλουν… μπορούν κιόλας!

Για να πάρει βέβαια το αποτέλεσμα, έπρεπε να έχει το Μεγιάδο σε μια σούπερ μέρα. Ο Αργεντίνος έπαιξε και για τον συμπατριώτη του Νέιρα, που έφυγε τραυματίας και που όσο αγωνίστηκε έδειξε γιατί κάνει τη διαφορά στο φετινό ΟΦΗ. Είχε το Βούρο πραγματικό ηγέτη. Απροσπέλαστο, ψύχραιμο και αλάνθαστο, σαφώς μαζί με Νέιρα και Επασί οι κορυφαίοι ως σήμερα παίκτες της ομάδας.

Μεγάλη εμφάνιση για όσο είχαν δυνάμεις ο (λαχείο από το πουθενά ως ακραίος αμυντικός) Μπαλογιάννης και ο Μαρινάκης. Μεγάλη προσφορά και από Γκαγιέγος αλλά και Διαμαντή και να που εκεί που πέρσι ήταν η αδυναμία του, η άμυνα και η αμυντική λειτουργία του, φέτος αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του! Στην επίθεση χρειάζεται δουλειά και κυρίως παίκτες, αλλά αυτό δεν χρειαζόταν η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για να το δούμε.

Η ομάδα δείχνει, όπως έλεγε κι ένας θυμόσοφος Έλληνας πολιτικός για τη χώρα, πως... έξω πάει καλά. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που στα προηγούμενα ματς είχε φλογοβόλο, τώρα οι πράσινοι δεν είχε ούτε κάν άσφαιρα! Τώρα μένει να ξανακάνει έδρα το γήπεδο του. Το πιο δύσκολο κομμάτι δηλαδή, ειδικά όταν έχεις επιθετικούς που δεν έχουν βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα κι είναι άγνωστο τι θα γίνει με το Νέιρα. Όμως η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έστω και με μισό μηδέν είναι το αυτονόητο, για να μην πάνε τζάμπα τέτοιες εμφανίσεις και συγκομιδής από τα εκτός έδρας παιχνίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψυχωμένος και ατσάλινος ο ΟΦΗ!

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 0-0: Τα highlights του αγώνα

Νιόπλιας: «Η περσινή χρονιά έχει αφήσει κατάλοιπα»

Γιατί έγινε αλλαγή ο Ντουρμισάι

Η πρώτη εκτίμηση για τον Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.