Τι γίνεται με τα τηλεοπτικά των φιλικών

SMS
09:03 | 03/07/2019

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα και η τηλεοπτική ''στέγη'' των φιλικών της κρητικής ομάδας.

Στις 11 Ιουλίου ο ΟΦΗ θα ''πετάξει'' για την Ολλανδία ώστε εκεί να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.Έπειτα από την χθεσινή ''πρώτη'' στο ΒΑΚ, η κρητική ομάδα θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις καθημερινά μέχρι την στιγμή της αναχώρησης για Ρότερνταμ.

Στην Ολλανδία, πέρα από τις προπονήσεις ο ΟΦΗ θα δώσει - όπως είναι λογικό - και φιλικούς αγώνες. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι φιλικά. Προσοχή, όχι από τον ΟΦΗ αλλά από τις αντίπαλες ομάδες. Και αυτό έχει την σημασία του καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ο ΟΦΗ θα μείνει από τις 11 μέχρι τις 31 Ιουλίου στην Ολλανδία, σε δύο διαφορετικά προπονητικά κέντρα. Μέχρι στιγμής το καλεντάρι ''δείχνει'' έξι φιλικά: 

  • 19 Ιουλίου: ΟΦΗ - Έουπεν
  • 20 Ιουλίου: ΟΦΗ - Λόκερεν
  • 21 Ιουλίου: ΟΦΗ - Οστάνδη

  • 22 Ιουλίου: ΟΦΗ - Άγιαξ

  • 25 Ιουλίου: ΟΦΗ - Έμεν

  • 27 Ιουλίου: ΟΦΗ - Βίλεμ

Όσον αφορά την τηλεοπτική ''στέγη'' των φιλικών και εδώ το τοπίο είναι ''θολό''. Ο ΟΦΗ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποιον τηλεοπτικό πάροχο για τα παιχνίδια της Superleague, βέβαια αν αυτό συμβεί το συντομότερο και πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ολλανδία, είναι πιθανό κάποια φιλικά παιχνίδια να μεταδοθούν ζωντανά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπάρξει κάλυψη.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω έχουν άρρηκτη σύνδεση με τις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου και με τις αποφάσεις που θα ακολουθήσουν καθώς και τα ερωτήματα που θα... απαντηθούν. Τι ρόλο θα έχει η ΕΡΤ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι θα ισχύσει σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης;

Φαίνεται, πάντως, ως δεδομένο ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο ΟΦΗ να βρει την τηλεοπτική του στέγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη προπόνηση για Μαρινάκη και Μάνο

Όλη η νέα σεζόν του ΟΦΗ σε μια φωτογραφία!

Σαμαράς: «Να ταιριάζει στο προφίλ ο νέος προπονητής»

Χωρίς βιασύνη για προπονητή και παίκτες

Προς αλλαγή δεδομένων στο σίριαλ με τον Νέιρα

Τέλος ο Ποτουρίδης

Ο λόγος της απουσίας του Βαζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.